راههای موثر در پیشگیری از تهوع مسافرتی
استفاده از پياز و آبلیمو برای پیشگیری از تهوع مسافرتی و بیماریهای عفونی مفید است.
به گزارش اصفهان شرق؛ امالبنين كافشانى متخصص تغذیه با اشاره به اینکه معمولا در شهریور ماه مسافرت بیشتر صورت میگیرد؛ اظهار کرد: در ایام مسافرت ضمن توجه به تغذیه سالم، برای پیشگیری از “آب به آب شدن” و در نتیجه تهوع مسافرتی رعایت نکاتی لازم است.
وی به اصطلاح ” آب به آب شدن” که در هنگام سفر بين عام معروف است، اشاره کرد و گفت: از آنجایی که برای برخی تغییر آب و هوا سازگاری با آنها ندارد و ممکن است به بیماریهای عفونی یا تهوع و استفراغ دچار شوند، این اصطلاح رایج شده است.
وی در توضیح بیشتر بیان داشت: يعنى گاهى تغيير آب و هوا خود به خود حالت تهوع و استفراغ را به همراه دارد.
این متخصص تغذیه استفاده از پياز را برای پیشگیری از تهوع مسافرتی و بیماریهای عفونی مفید دانست و گفت: پیاز به لحاظ اينكه خاصيت ضدباكترى دارد، باعث رشد باكترىهاى مفيد در بدن مىشود و در عين حال از رشد باكترىهاى مضر پيشگيرى مىكند.
وی همچنین استفاده از آبليمو را در مسافرت سودمند دانست و خاطرنشان کرد: آبليمو چون داراى تركيب اسيدى است، به سريعتر و بهتر شدن هضم غذا در سفر كمك مىكند.
کافشانی افزود: زنجبيل از ديگر مواد غذايى موثر است که اثر بسيار خوبى در مواقع حالت تهوع مسافرتى افراد دارد.
منبع: ایمنا