سرویس: رپورتاژ آگهی 12:39 - یکشنبه 27 آبان 1403

جدیدترین ترفندهای کسب درآمد با یوتیوب در ایران!

تاکنون به کسب درآمد با یوتیوب در ایران فکر کرده‌اید؟ یا تصور می‌کنید که درامد دلاری با یوتیوب امکان‌پذیر نیست؟ در همین لحظه بسیاری از یوتیوبرها در ایران در حال کسب درامد از یوتیوب هستند!

تحریم‌ها و فیلترینگ یوتیوب در ایران مانع این افراد نخواهد شد چون میتوانند با کمک ابزارها و وب‌سایت‌های واسطه بصورت ماهانه درامد دلاری خوبی از این پلتفرم کسب کنند!

اما در ایران چگونه می‌توانیم از یوتیوب درآمد داشته باشیم؟ شما می‌توانید از طریق تبلیغات یا تولید محتوای ویدیویی به کسب درامد از یوتیوب در ایران بپردازید. البته باید گفت روش‌های مختلف دیگری نیز برای کسب درامد از این پلتفرم وجود دارند که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

انواع روش های کسب درامد با یوتیوب در ایران

انواع روش های کسب درامد با یوتیوب در ایران

این روزها می‌بینیم که جامعه یوتیوبرهای ایرانی در حال گسترش است، زیرا نقد کردن درآمد یوتیوب به کمک شرکت‌های واسطه معتبر دیگر سخت نیست. کافیست یکی از روش‌های زیر را به کار بگیرید تا کسب درامد با یوتیوب در ایران را تجربه کنید:

کسب درامد دلاری با ساخت ویدیوی آموزشی در یوتیوب

این روزها یوتیوب به دانشگاهی آنلاین تبدیل شده که افراد میتوانند در هر حوزه‌ و صنعتی با دیدن ویدیوهای آموزشی از آن کسب علم کنند!

اگر شما در یک حوزه خاص دانش و تجربه دارید، می‌توانید با ساخت ویدیوهای آموزشی قدمی در راه کسب درامد از یوتیوب بردارید. کافی است محتوای ویدیوی شما پاسخ سوالات کاربران را به ساده‌ترین روش ممکن بدهد. بعد از آن کاربران به سمت کانال شما سرازیر خواهند شد!

ویدیوهای نقد و بررسی جذاب برای یوتیوب بسازید

یکی از انواع محتواهای ترند یوتیوب نقد و بررسی است!

شما با یک نگاه متفاوت می‌توانید درباره فیلم، سریال، کتاب، موسیقی، وسایل و تجهیزات، بازارهای مالی و سایر موارد ترند در یک ویدیوی باکیفیت به نقد و بررسی آن‌ها بپردازید. حتی می‌توانید دو محصول مشابه از دو برند متفاوت را مقایسه کنید و تفاوت‌های آن‌ها را نقد کنید.

درامد از یوتیوب با تولید ویدیو معرفی بازی های جدید

بازی‌های آنلاین را می‌توان یکی از حوزه‌های پرطرفدار از سنین کودکی تا بزرگسالی دانست.

به نقل از یاراتیوب ” درآمدزایی از یوتیوب از طریق ویدئوهای گیمینگ یکی از پرطرفدارترین و سودآورترین روش‌ها برای سازندگان محتوا است.”

پس شما نباید از این روش غافل شوید و ویدیوهایی بسازید که محتوای آن، آموزش بازی‌های جدید، نقد و بررسی بازی‌های محبوب، اطلاعات و باگ‌های بازی ها و … را شامل شود.

در فروش محصولات در یوتیوب همکاری کنید

شما با افیلیت مارکتینگ یا همان همکاری در فروش می‌توانید از یوتیوب کسب درآمد داشته باشید. برای این کار لازم است که کانال یوتیوب شما حجم بازدید خوبی داشته باشد. شما می‌توانید در یک ویدیو محصول یا خدماتی را معرفی کنید و در دیسکریپشن ویدیوی خود، لینک دسترسی به آن‌ها را بگذارید. البته شما می‌توانید بخشی از محتوای اصلی خود را به این تبلیغات اختصاص دهید.

فروشگاه اینترنتی بسازید و در یوتیوب تبلیغات کنید

شما می‌توانید در کنار تولید محتوای ویدیویی برای یوتیوب، برای محصولات یا خدماتی که در فروشگاه آنلاین خود عرضه می‌کنید در کانال یوتیوب خود تبلیغ کنید. به‌عنوان‌ مثال اگر شما در کانال خود محتوای آموزشی درباره نویسندگی می‌گذارید، می‌توانید با ساخت یک فروشگاه اینترنتی، دوره‌های آموزش نویسندگی را بفروشید و در یوتیوب تبلیغ کنید!

از Super Chat در استریم های زنده یوتیوب درامد داشته باشید

شما می‌توانید در زمان استریم زنده یوتیوب، با کمک Super Chat کسب درامد با یوتیوب در ایران داشته باشید. زمانی که شما در حال استریم زنده هستید، مخاطبان شما می‌توانند با پرداخت مبالغ مختلف، پیام‌های تصویری و متنی ارسال کنند. بخشی از سود خرید پیام‌های چت را یوتیوب و مابقی را به صاحب کانال پرداخت می‌کند. شما برای کسب درامد بیشتر از استریم‌های زنده احتیاج به مشاوره اختصاصی یوتیوب خواهید داشت!

برای ویدیوهای خود در یوتیوب اسپانسر جذب کنید

به نقل از یاراتیوب ” تبلیغات اسپانسری یوتیوب به روشی از تبلیغات دیجیتال گفته می‌شود که شرکت‌ها و برندها با پرداخت هزینه، محصولات یا خدمات خود را در ویدئوهای یوتیوب نمایش می‌دهند.”

شما هم با جذب اسپانسر می‌توانید تصویر لوگو یا نام تجاری اسپانسر را در ویدیوهای خود قرار دهید یا چند ثانیه از ویدیو را به معرفی محصول یا خدمات اسپانسر اختصاص دهید و هزینه این تبلیغات را از اسپانسر خود بگیرید.

از channel membership یوتیوب درامد داشته باشید

کسب درامد با یوتیوب در ایران از طریق channel membership ممکن است زمان‌بر باشد. در حالی که تعداد سابسکرایب کانال شما زیاد باشد و محتواهای باکیفیت و پربازدید داشته باشید، طرفداران شما می‌توانند با پرداخت مبلغی به‌عنوان حق عضویت وارد Community شما شوند و از کانال شما حمایت کنند. البته شما می‌توانید با تولید محتواهای اختصاصی، با اعضای کامیونیتی خود ارتباط قوی‌تری برقرار کنید.

با قابلیت Super Thanks از یوتیوب درامد کسب کنید

برای کسب درامد از یوتیوب در ایران می‌توانید از قابلیت Super Thanks این پلتفرم نیز استفاده کنید.

مخاطبان کانال یوتیوب شما از طریق Super Thanks می‌توانند هزینه‌ای بابت تشکر و حمایت از محتوایی که شما منتشر کرده‌اید، پرداخت کنند. برای مثال در این قابلیت، مخاطب شما برای یک استیکر تشویقی هزینه پرداخت می‌کند و استیکر در کامنت‌های شما با رنگی متفاوت دیده می‌شود.

چگونه درامد خود از یوتیوب را در ایران نقد کنیم؟

شما با ساخت یک کانال یوتیوب و تولید محتوای جذاب و منحصربه‌فرد، در هر جای دنیا، می‌توانید درامد دلاری داشته باشید. اما کسب درامد با یوتیوب در ایران و نقد کردن آن متفاوت است.

شما می‌توانید درامد خود از یوتیوب را با اتصال به گوگل ادسنس یا اتصال به شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات به تولیدکننده‌های محتوایی (MCN) نقد کنید.

با توجه به تحریم‌های گوگل، طبق گفته ی یاراتیوب به‌عنوان تنها نمایندگی رسمی MCN در کشور ” MCN برای هر کانال یوتیوب یک حساب جدا باز می‌کند و تخلفات کانال‌های دیگر روی MCN، تاثیری بر کانال یوتیوب شما نخواهد گذاشت ولی شرکت‌های زیرمجموعه ادسنس روی یک حساب چندین کانال یوتیوب قرار می‌دهند و اگر کانالی قوانین یوتیوب را نقض کند، آنگاه یوتیوب کانال متخلف و همه کانال‌هایی که روی آن حساب ادسنس هستند را پاک می‌کند. ”

پس می‌توان نتیجه گرفت، شرکت‌های MCN مسیر امن‌تری برای کسب درآمد از یوتیوب در ایران خواهند بود!

قوانین یوتیوب برای کسب درامد چیست؟

قوانین یوتیوب برای کسب درامد چیست؟

اگر به دنبال کسب درامد از یوتیوب هستید باید از قوانین و شرایط آن نیز آگاه باشید. رعایت قوانین یوتیوب که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم شما را سریع‌تر به درامد می‌رسانند:

  • تعداد Subscribers باید بیشتر از 1000 نفر باشند.
  • محتوای شما باید در چارچوب دستورالعمل‌های گوگل قرار گیرد.
  • حداقل باید 18 سال داشته باشید.
  • کشور محل زندگی شما از کشورهای قانونی YPP باشد.(ایران نیست)
  • حق کپی‌رایت را نقض نکنید.
  • ویدیوهای شما باید در طول یک سال گذشته حداقل ۴۰۰۰ ساعت دیده شوند.
  • تا رسیدن مجموع درآمد به ۱۰۰ دلار، برداشت وجه امکان‌پذیر نخواهد بود.
  • برای اتصال فروشگاه اینترنتی به کانال یوتیوب، حداقل باید 20,000 عضو داشته باشید.
  • فعال‌سازی قابلیت‌های سوپرتنکس، سوپر استیکر و ممبرشیپ منوط به دستیابی به حداقل ۲۰۰۰ ساعت نمایش و ۵۰۰ مشترک است.

کلام پایانی

شما برای کسب درامد با یوتیوب در ایران، روش‌های مختلفی را در پیش‌رو دارید و می‌توانید با ساختن یک کانال یوتیوب و تولید محتوای باکیفیت به کسب درامد دلاری از این پلتفرم برسید. رعایت قوانین و شرایط یوتیوب لازمه رسیدن به درآمد است که نباید فراموش کنید.

منبع : دیجیاتو

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.