چه زمانی میوهها و سبزیجات به سَم تبدیل میشوند؟
یک متخصص تغذیه گفت: میوهها و سبزیجاتی که بیشتر مواقع بسیار مفید هستند، گاهی به دشمن کشنده ما تبدیل میشوند.
به گزارش اصفهان شرق؛ ایلینا سولوماتنیان پزشک متخصص تغذیه در مصاحبه با اسپوتینگ اظهار کرد: میوهها و سبزیجات علی رغم اینکه برای سلامت انسان مفید هستند، اما گاهی اوقات میتوانند بسیار زیان آور باشند و برای ما مشکلات تیروئیدی، هرمونی، معدهای و مسمومیت ایجاد کنند.
سولوماتنیان توضیح داد: از زمان کودکی همواره شنیده ایم که میوهها و سبزیجات برای سلامت فواید شگفت انگیزی دارند؛ به گونهای که سرشار از انواع ویتامین ها، مواد مغذی ریز و درشت، الیاف و کربوهیدراتهای مفید هستند، اما هرآنچه در باغ میروید همیشه هم برای سلامت ما مفید نیست، زیرا نگهداری و تهیه نامناسب میتواند سبزیجات مورد علاقه ما را به سم تبدیل کند.
میوه های بادمجانی حاوی مواد سمی هستند
این متخصص تغذیه در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک افزود: خوردن بادمجان نارس، سیب زمینی که تا بهار باقی مانده و گوجه سبز نارس توصیه نمیشود؛ این میوهها از خانواده بادمجانیها و حاوی ماده سمی سولاتین هستند که منجر به اختلال در دستگاه عصبی و مجاری ادرار میشوند.


