معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه:
معلولیت تجسم یک اراده است
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در آغاز سفر به شهر اصفهان به مناسبت روز جهانی معلولین، از مرکز درمان و توانبخشی شهید بهشتی اصفهان بازدید کرد.
به گزارش اصفهان شرق؛ محمدباقر الفت در آستانه سفر رئیس قوه قضائیه به استان اصفهان با حضور در مرکز شهید بهشتی، درباره مشکلات، کمبودها و کاستی ها و همچنین تلاش برای برطرف ساختن آن ها در برنامه های آینده و اهداف پیش روی این مرکز با معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان و مدیر کل بهزیستی استان اصفهان به گفت و گو پرداخت.
وی، معلولیت را محدودیت ندانست و اظهار کرد: معلول، تجسم یک اراده است که با تلاش و ایجاد بسترهای لازم با کمک مسئولان و خانواده می تواند از کمبودها گذر کرده و در مسیر تعالی و رشد قرار بگیرد.
این مقام قضائی، کودکان مرکز درمان و توانبخشی شهید بهشتی اصفهان را فرشتگان معصومی دانست که از آسمان بر زمین آمده اند تا با خنده ها و نگاه خود با بازدیدکنندگان و مخاطبانشان راز دل گویند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، در گفت و گو با ایسنا؛ تلاش جهت جلب نظر خیران در مراکز توانبخشی را اساسی دانست و خاطرنشان کرد: شناسایی و مشارکت خیریه ها، جذب مشارکت های مردمی و حضور خیران، راهکار موثری برای حمایت از این گونه مراکز است.
به گفته الفت، پزشکان و گروه های درمانی که به صورت خیرخواهانه در حوزه بهداشت و درمان فعالیت می کنند در صورت شناسایی و آشنایی بیشتر با مراکز توانبخشی، نگهداری از معلولان و سالمندان شهر یا منطقه خود بیش از گذشته در کاهش مشکلات و التیام دردهای ساکنان آن تلاش خواهند کرد، به همین دلیل شناسایی خیران و معرفی نیازهای آن ها پل ارتباط برون رفت از سختی ها است.
وی به انجام تعامل های مشترک بین دستگاهی به منظور کاهش مشکلات قضائی، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، افزایش امنیت روحی و روانی خانواده ها اشاره کرد و افزود: دستگاه قضا بازوی کمکی و کنترلی است که با نرمش و برنامه های مدون و برنامه ریزی شده می تواند بسیاری از مشکلات را برطرف کند که البته حل آن مستلزم ارتباط مدیران به منظور تعامل بیشتر اهداف برای حل مشکلات، پیشگیری، کاهش جرائم و رضایت مردم خواهد بود.
انتهای پیام/ایسنا