سرویس: دین و اندیشه » روحانیت 02:11 - چهارشنبه 21 بهمن 1394

امشب برگزار شد؛

تقدیر از فعالان قرآنی بخش جلگه به روایت عکس

به مناسبت سی و هفتین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی از فعالان قرآنی بخش جلگه تقدیر شد.

به گزارش خبرنگار اصفهان شرق از هرند، همایش تقدیر از فعالان قرآنی بخش جلگه در سی و هفتین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به همت کمیته ی قرآنی ستاد دهه فجربخش جلگه و همکاری هیئت منتظران مهدی (عج) هرند، درآستان مقدس امامزاده اسحاق(ع) هرند برگزار شد.

در این همایش فعالان قرآنی، حجت‌الاسلام اصل حسینی نماینده ولی فقیه در بخش جلگه وامام جمعه هرند، حجت‌الاسلام مرادی مسئول دفتر سازمان تبلیغات اسلامی بخش جلگه و جواد هرندی زاده از قاریان بین المللی، جضور داشتند.

در این همایش مرادی ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجرو خوش آمد گویی به حاضرین هدف از برگزاری این همایش را تجلیل و پاسداشت حافظان ، قاریان و نخبگان قرآنی بخش جلگه که در ترویج و اشاعه فرهنگ قرآنی فعالیت دارند ذکر کرد و افزود:دفتر سازمان تبلیغات در راستای اهداف دینی و فرهنگی که دارد در طول سال اقدام به برگزاری برنامه های قرآنی ومذهبی درمساجدوحسینیه ها می نماید.

سپس حجت‌الاسلام اصل حسینی نماینده ولی فقیه در بخش جلگه وامام جمعه هرند پس از تقدیر و تشکر از فعالیت‌های فعالان قرآنی، به اهمیت قرآن پرداخته و فعالیت فعالان قرآنی ومسئولین مربوطه را گامی مهم در راستای ترویج فعالیت‌های قرآنی دانست و از زحمات اعضای کمیته قرآنی ستاد دهه فجر به خاطر برپایی چنین همایشی تشکر کرد.

در ادامه دو تن از قاریان برجسته بخش و کشور آیاتی از کلام الله مجید را تلاوت نمودند.

سخنرانی حجت الاسلام حسینی در خصوص قرآن و ترویج و اشاعه فرهنگ قرآنی و اجرای گروه سرود دبستان طلوع دانش هرند از دیگر برنامه های این همایش بود.

در پایان از ۵۰ نفر ازحافظان، قاریان و فعالان قرآنی بخش جلگه با اهدای لوح تقدیر و هدایا تجلیل به عمل آمد.

DSC00771 DSC00775 DSC00784 DSC00787 DSC00791 DSC00797 DSC00813 DSC00821 DSC00822 DSC00823 DSC00828 DSC00832 DSC00837

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.