کاهش آلزایمر با مصرف گردو
مطالعه جدیدی بیانگر این است که گنجاندن گردو در برنامه غذایی روزانه میتواند جلوی پیشرفت بیماری آلزایمر را بگیرد.
به گزارش اصفهان شرق؛ نوعی ماده موجود در گردو میتواند اثری محافظتی بر روی اثرات مخرب و اکسید کننده پروتئین بتا-آمیلوید داشته باشد. تجمع این پروتئین موجب شکل گیری تودهای میشود که نقش مهمی در پیشرفت آلزایمر دارد.
همه موشهای تحت آزمایشهایی برای سنجش توانایی یادگیری، حافظه فضایی، هماهنگی حرکتی و رفتارهای مرتبط با اضطراب قرار گرفتند. نتیجه این آزمایش نشان داد که موشهای دارای آلزایمری که رژیم غذایی سرشار از گردو داشتند، در برخی زمینهها بهبود یافته بودند.
محتوای بالای آنتیاکسیدانهای موجود در گردو میتواند به جلوگیری از کاهش تواناییهای مغزی در موشها بیانجامد. همچنین گردو منبع خوبی برای اسید آلفا لینولنیک است. این اسید نوعی امگا 3 است که سودمندیهایی برای قلب و مغز با خود به همراه دارد.