مدیر کشاورزی سازمان بسیج سازندگی اصفهان:
برخی از مسئولان در اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی فقط حرف میزنند
محسن دانشور گفت: ستاد اقتصاد مقاومتی استان در سرفصل های مختلف در گفتمان سازی منویات رهبری الزامات اقتصادی در حال فعالیت است.
مدیر کشاورزی و منابع طبیعی بسیج سازندگی اصفهان در گفتگو با اصفهان شرق با اشاره به اهداف این سازمان در ورود به عرصه اقتصاد مقاومتی گفت: ورود سازمان بسیج سازندگی در عرصه های اقتصاد مقاومتی، تامین برنامه غذایی مردم بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب است.
وی با توجه به اینکه بسیج سازندگی متولی کشاورزی کشور نیست، اظهار کرد: مشاوره، بازاریابی برای فروش محصولات به منظور ارائه تسهیلات لازم در اجرای طرح و آموزش در حوزه اقتصاد مقاومتی از اهداف سازمان است.
محسن دانشور از 2300 طرح اقتصاد مقاومتی و سازندگی در سال جاری خبر داد و افزود: طی سال 93 قریب به 2100 طرح و در سال جاری 2300 طرح در برنامه بسیج سازندگی استان با اعتبار 45 میلیارد تومان قرار دارد که از طریق سازمان و بانک مهر اقتصاد ارائه تسهیلات به افراد متقاضی اختصاص می یابد.
وی بحث شعار را از برنامه های این سازمان جدا دانست و گفت: علاوه بر بحث های کارآفرینی که یکی از سرفصل های بسیج سازندگی است، ستاد اقتصاد مقاومتی استان در سرفصل های مختلف در گفتمان سازی منویات رهبری الزامات اقتصادی و نکاتی را مطرح و در حال فعالیت می باشد و شرکت نگار نصر نیز در این زمینه فعال است.
مدیر کشاورزی و منابع طبیعی سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان در پاسخ به این سوال که چرا هنوز نتوانسته ایم سرفصل های اقتصاد مقاومتی در نگاه رهبری راعملیاتی کنیم، متذکر شد: پس از ابلاغ این طرح توسط رهبر معظم، وزارت خانه و کلیه دستگاه های متولی نسبت به بومی سازی اقدام کردند ولی می توان گفت در بحث تامین محتوا، در حد نیاز کار انجام نشد و همچنین عدم آگاهی برخی مسئولان از محتوای اقتصاد مقاومتی و گره زدن برخی مسائل به تحریم ها از نکات حائز اهمیت در این زمینه است.
وی افزود: حضرت آقا با بیان اینکه مشکل اقتصادی در داخل مملکت حل خواهد شد، آب پاکی را بر روی دشمنان ریختند.
دانشور عدم ارتباط عملیاتی بین بخش های علمی کشور با دستگاه های اجرایی کشور را حلقه مفقود شده در اقتصاد مقاومتی عنوان و تصریح کرد: گاها ارتباط علمیاتی بین شرکت های دانشور با دستگاه های رده اجرایی استان ها نیست و بعضا برخی خوب صحبت می کنند لیکن از نظر کارشناسی و طرح های عملی بی بهره اند.
وی با ذکر این مطلب که خام فروشی به اقتصاد کشور لطمه وارد خواهد کرد، متذکر شد: ورود به بحث صنایع تبدیلی و ارتباط با شرکت های دانش بنیان زمینه باقی ماندن جوانان در عرصه های اشتغال زایی و مشاغل خانگی را فراهم خواهد کرد و راهی به سوی عدم مازاد عرضه محصولات در بازار فروش است.
مدیر کشاورزی و منابع طبیعی سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان افزود: شناسایی دستگاه هایی شامل خرد کردن، پودر کردن و خشک کردن برخی محصولات و همچنین عصاره گیری و رب گیری از اقدامات بسیج سازندگی استان اصفهان است که بتوان در اختیار متقاضیان صنایع تبدیلی قرار گیرد به اضافه اینکه امیدواریم در حوضه فراوری محصولات و صنایع تبدیلی بتوان آمار قابل قبولی را کسب کنیم.
وی در پایان از همکاری مرکز رشد دانشگاه آزاد خورسگان و بسیج سازندگی استان در حوزه صنایع تبدیلی طی سال 94 خبر داد.