بخشدار جرقویه سفلی خبر داد:
افتتاح دادگاه منطقه جرقویه/ پروژه هایی که نشان از بی تاثیر بودن تحریم بر مردم کویر دارد
دادگاه بخش جرقویه با حضور مسئولان استانی به منظور تسریع در پیگیری حق و حقوق مردم افتتاح می شود.
بخشدار جرقویه سفلی، در گفتگو با خبرنگار اصفهان شرق، از افتتاح دادگاه منطقه جرقویه در روز سه شنبه 26 خرداد ماه 94 با حضور کفیل، فرماندار شهرستان اصفهان و خسروی وفا مدیر کل دادگستری استان اصفهان خبر داد.
به گفته جعفری هرندی مراسم افتتاحیه با حضور مردم و مسوولان از ساعت 11 در بیت العباس شهر نیک آباد برگزار و سپس آیین بهره برداری از دادگاه، در محل ساختمان سابق اداره ثبت احوال، که با مساعدت شهرداری و شورای اسلامی شهر نیک آباد تعمیر و تجهیز گردیده انجام خواهد شد.
وی در تشریح ضرورت راه اندازی این دادگاه گفت: منطقه جرقویه شامل دو بخش جرقویه سفلی و جرقویه علیا، با دارا بودن 4 شهر و بیش از 20 روستا و جمعیتی بالغ بر 40 هزار نفر، نیمی از مساحت شهرستان اصفهان را شامل می شود که از حدود 40 کیلومتری مرکز اصفهان آغاز و تا فاصله 200 کیلومتری در مرز استان های یزد و فارس امتداد دارد، و می توان گفت با افتتاح این دادگاه مردم محروم این منطقه که به علت بعد مسافت و مشکلات ایاب و ذهاب و…. در بسیاری موارد از پیگیری و احقاق حق و حقوق خود محروم می شدند، اکنون با راه اندازی دادگاه از خدمات آن بهره مند و حل و فصل مسائل قضایی آنها تسریع خواهد شد.
بخشدار با اشاره به اجرای پروژه های متعدد در سطح این بخش که نشان از بی تاثیر بودن تحریم ها بر مردمان کویر دارد، افزود: همچنین بعد از ظهر فردا با حضور فرماندار اصفهان چندین پروژه خدماتی و عمرانی در شهرها و روستاهای بخش جرقویه سفلی افتتاح خواهد شد.
ساختمان آتش نشانی نصرآباد، خانه عالم و سوله صالحین روستای پیکان، مهمان سرای موزه محمدآباد و ساختمان دهیاری روستاهای حسین آباد و مزرعه عرب از جمله این پروژه هاست.
خیلی دیر اطلاع رسانی شده!بدون اطلاع قبلی بوده