سرویس: اخبار شهرستان » براآن جنوبی 08:00 - یکشنبه 06 اردیبهشت 1394

مدیر آموزش و پرورش ناحیه 6 اصفهان خبر داد:

هوشمند سازی مدارس روستایی بخش مرکزی شهرستان اصفهان در آینده ای نزدیک

مدیر آموزش و پرورش ناحیه 6 اصفهان از اجرای طرح هوشمند سازی مدارس روستایی بخش مرکزی شهرستان اصفهان در آینده ای نزدیک با همکاری دهیاران خبر داد.

علیرضا اعتباریان در گفتگو با اصفهان شرق، با اشاره به طرح هوشمندسازی کلیه مدارس ناحیه 6 شهرستان اصفهان اظهار کرد: با توجه به اینکه می طلبد همه مدارس از سیستم هوشمند برخوردار شوند مقرر شد تا در مجمع خیرین مدرسه ساز که در اواخر اردیبهشت تشکیل می شود، کمبود اعتبار در این بخش و تکمیل فضای آموزشی مدارس مطرح تا بتوان با کمک خیرین محترم اقدامات عملی در این زمینه انجام گیرد.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه 6 اصفهان اولویت اصلی در هوشمندسازی را در رابطه با مدارس تحت تجمع دانش آموزان عنوان و گفت: علی رغم عدم بودجه کافی در این بخش، مجبور به اولویت بندی در خصوص اجرای طرح هوشمندسازی مدارس شدیم تا جایی که در ابتدای این کار، مدارسی که با تجمع بالای دانش آموزی مواجه بود در راس کار قرار گرفت و این عامل عدم هوشمندسازی در برخی مدارس کوچک در حوزه مستقر این ناحیه است.
وی اجرای برنامه های اردویی در خصوص ارائه خدمات هوشمند را در برخی مناطق محروم موثر دانست و با اشاره به عملی شدن این برنامه طی یک سال اخیر اذعان کرد: پژوهش سرای دانش آموزی مجهز به سایت و سیستم هوشمند می باشد که دانش آموزان مدارس غیر هوشمند جهت آشنایی بهتر با این سیستم هر ماهه به این مکان منتقل می شوند تا بتوان با اجرای اردوهای علمی همه دانش آموزان را با این سیستم آشنا کرد.

IMG11402357
اعتباریان با توجه به پراکندگی موجود در این ناحیه، همکاری مدیران مدارس با آموزش و پرورش را از نکات قابل ذکر عنوان و تاکید کرد: با توجه به وجود حداکثر دانش آموزان در بخش مرکزی شهرستان اصفهان و جمعیت 10 هزار نفری مدارس روستایی شهرستان می طلبد که مدیران مدارس با احصا مشکلات و ارائه آن به اداره در شناسایی و مرتفع کردن آن قدم بردارند و به لطف خدا این مهم تا امروز به نحو مطلوب اجرا شده است.
وی با اشاره به در پیش بودن هفته تجلیل از معلم، از برگزاری اجتماع معلمان و خانواده های فرهنگی این ناحیه خبر داد و گفت: امید آن داریم تا با کمک خیرین و موسسات برنامه تجلیل از مقام معلمان داشته باشیم تا بتوان حداقل تشکر را از این قشر زحمت کش انجام داد.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه 6 با توجه اینکه دانش آموزان مناطق روستایی بخش مرکزی شرق اصفهان تحت عضویت بسیج ناحیه امام صادق(ع) میباشند از عملکرد قوی این قسمت به خبرنگار ما گفت: علی رغم اینکه بسیج محلات بخش مرکزی در شرق شهرستان اصفهان تحت پوشش ناحیه امام علی(ع) است ولی ناحیه امام صادق(ع) حرکت های قوی را در زمینه بسیج دانش آموزی در این مناطق برداشته است و با اجازه بسیج برخی امکانات تعلق گرفته به مناطق شهری به این بخش انتقال میابد.
گفتنی است ناحیه 9 شهرستان اصفهان دارای 216 مدرسه با جمعیت 30 هزار نفری دانش آموزان است که 10 هزار از این قشر در 83 مدرسه روستایی بخش مرکزی در حال تحصیل می باشند.
لازم به ذکر است این گفتگو در پی تماس تلفنی مدیران مدارس روستایی به جهت نبود تجهیزات هوشمند در مدارس انجام شد و مدیر ناحیه 6 شهرستان اصفهان از تجهیز دیگر مدارس به سیستم هوشمند و یا نیمه هوشمند در آینده ای نزدیک با جذب کمک قشر خیر استان خبر داد.

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.