گوشت شترمرغ؛ مفید حال زنان
مصرف گوشت شترمرغ به افرادی که دچار اضافه وزن هستند، برای فلج، سستی و خواب رفتن اعضا، درد مفاصل، سیاتیک، نقرس و بیماریهای سرد رحمی مفید است و میتواند به عنوان یک منبع مهم آهن برای افراد دچار کم خونی و زنان حامله به شمار آید.
به گزارش اصفهان شرق؛ گوشت شترمرغ از دسته گوشتهای قرمز، با ارزش غذایی بالا، سرشار از مواد مغذی، دارای پروتئین و آهن زیاد، کالری کم، میزان سدیم پایین، چربی کم و همچنین گوشتی مفید برای رژیمهای غذایی به شمار میرود و از نظر طب سنتی گوشت شترمرغ گرم و خشک است.
خواص گوشت شتر مرغ
1.از بین برنده بادها در بدن است.
2.بلغم را از اعضای رئیسه (قلب و مغز) و مفاصل دور میکند و از گوشتهای مناسب برای افراد چاق سرد مزاج دچار بیماری مفصلی است.
3.برای فلج، سستی و خواب رفتن اعضا، درد مفاصل، سیاتیک، نقرس، استسقا و بیماریهای سرد رحمی مفید است.
4.افرادی که دچار جوع الکلب (اشتهای کاذب بیش از حد به غذا و سیری ناپذیری) هستند بهتر است از این گوشت استفاده کنند به این دلیل که گوشت شترمرغ چرب و گرم و پُر انرژی است.
5.مصرف این گوشت به افرادی که دچار اضافه وزن هستند و کسانی که از بیماریهای قلبی رنج میبرند، توصیه میشود.
6.کم بودن چربی مربوط به پایین بودن میزان آب دار بودن گوشت است بنابراین در حین پخت محتوای چربی افزایش پیدا میکند و باعث کاهش رطوبت میشود.
7.در ابتدا گوشت شترمرغ تقریباً به عنوان یک گوشت فاقد کلسترول شناخته میشد اما با تحقیقاتی که بعداً صورت پذیرفت مشخص شد میزان کلسترول آن مشابه گوشت گاو و مرغ یعنی برابر 57mg/100g است. این گوشت در مقایسه با گوشت گاو و مرغ اسیدهای چرب مفید تری دارد.
8.گوشت شترمرغ به عنوان یک منبع غنی از آهن به شمار میرود. این گوشت محتوی آهن زیادی نسبت به تمام گوشتهای در دسترس انسانها مثل گاو و مرغ دارد و میتواند به عنوان یک منبع مهم آهن برای افراد دچار کم خونی و زنان حامله به شمار آید و برای تمام فعالیتهای متابولیکی و سلولی شامل فعالیت لوکوسیتها مفید است.
9.گوشت شترمرغ به عنوان منبع ویتامینهای گروهB به خصوص ویتامین B6 و B12 به شمار میرود. میزان ویتامین B6 در گوشت شترمرغ حدود 10 بار بیشتر از گوشت گاو و مرغ است.
10.فاکتور مهم دیگری که در این گوشت پیدا میشود، ویتامین E است که یکی از موثرترین آنتی اکسیدانهای طبیعی است.
11.گوشت شترمرغ به طور طبیعی در برابر باکتریهای مضر مثل E.coli و Salmonella مقاوم است. در واقع یک PH خاص در این گوشت مانع آلودگی آن به این باکتریها میشود. برای دست یابی به این حد PH تولید کنندههای شترمرغ باید در طول فرایند حمل و نقل و در حین کشتار، استرس آنها را کم کنند.
12.به علت رایج نبودن استفاده از گوشت شترمرغ در رژیم غذایی مردم در گذشته و همچنین، بالا بودن قیمت آن به میزان گوشتهای دیگر از آن استفاده نمیشود.
احتیاط:
1. گوشت شترمرغ غلیظ و دیر هضم است در نتیجه افرادی که معده ضعیفی دارند باید آن را به مقدار کم مصرف کنند.
2. برای افراد گرم مزاج مضر است.
انتهای پیام/