مقابله با اگزما با 7 ماده غذایی کاملا طبیعی
اگزما، همان التهاب پوست است که خارش های پایان ناپذیر، خشکی و قرمزی پوست آن ، فرد مبتلا را بسیار آزار می دهد. زمستان فصلی است که باعث تشدید یا بروز مجدد اگزما می شود، برای مقابله طبیعی با این عارضه می توانید از مواد غذایی کمک بگیرید.
به گزارش اصفهان شرق؛ در اگزما علاوه بر نخاراندن نقاط خارش دار، پرهیز از حمام و دوش خیلی داغ و پمادهای معمولی، یک رژیم غذایی مغذی و متعادل می تواند به بهود علایم کمک کند و علاوه بر این برخی مواد غذایی هستند که می توانند از بروز این عارضه نیز جلوگیری کنند.
مواد غذایی که سرشار از هیستامین هستند، می توانند به صورت طبیعی از بروز واکنش های آلرژیک و التهابات جلوگیری و به بازسازی و ترمیم پوست نیز کمک کنند.
موز
این میوه سرشار از پتاسیم، منیزیم، ویتامین C و هیستامین است که باعث کاهش التهاب پوست و خارش می شود.
سوپ با سینه مرغ و بوقلمون بدون پوست
در واقع، این دسته از مواد غذایی حاوی مقدار قابل ملاحظه ای پروتئین و مواد مغذی مانند روی، ویتامین های گروه B و آهن هستند که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و تقویت آن می شوند و جایگزین خوبی برای منابع پروتئینی التهاب زا مانند گوشت های پرچرب هستند. علاوه بر این با تولید اسید آمینه گلیسین باعث ترمیم پوست آسیب دیده نیز می شوند.
سیب زمینی
سیب زمینی منبع غنی از فیبر، پتاسیم و ویتامین C محسوب می شود که بهترین ماده غذایی برای کاهش اگزما است.
پیاز سبز
در پیاز به خصوص در رنگ سبز آن مقدار زیادی ویتامین K وجود دارد که خواص ضدالتهابی دارد و همین طور میزان هیستامین بدن را پایین می آورد و دارای خاصیت ضدعفونی نیز است.
ماست
ماست سرشار از پروبیوتیک ها است و این ماده غذایی باعث کاهش علایم اگزما می شود و به دلیل خنک بودن آن، احساس سوزش کمتر خواهید داشت.
ماهی های چرب
ماهی های چرب مثل ماهی سالمون، مقدار قابل ملاحظه ای از اسیدهای چرب را برای بدن فراهم می کنند و به کسانی که از اگزما رنج می برند، توصیه می شود که از آنها بیش از پیش استفاده کنند.
میوه ها و سبزیجات
میوه ها و سبزیجات مهم ترین تامین کننده های آنتی اکسیدان ها در بدن هستند. آنتی اکسیدان ها مواد مغذی هستند که به توانایی بدن شما برای دفاع و حمایت از خودش در برابر بیماری ها و عفونت ها کمک می کنند.
ویتامین C آنتی اکسیدانی که به میزان زیادی در میوه ها و سبزیجات رنگی یافت می شود، می تواند به عنوان یک آنتی هیستامین و کاهش دهنده علایم اگزما نیز مطرح شود.
مواد غذایی زیادی هستند که می توانند به بهبود علایم اگزما و یا پیشگیری از بروز آن کمک کنند اما برای بهترین نتیجه، پیش از اعمال هر گونه تغییری در رژیم غذایی خود با پزشک خود در این باره مشورت کنید.
منبع:دانا
دیدگاهتان را بنویسید