سرویس: سیاسی » دولت و مجلس 11:15 - سه شنبه 21 مرداد 1393

نماینده مردم شاهین شهر:

وزیر نیرو به حرف‌های مدیر بالادست خود توجه کند / آب اصفهان آلوده است

نماینده مردم شاهین شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی دباره اجرای تول انتقال آب موسوم به گلاب گفت: آقای رئیس جمهور گفتند مشکلی در اجرای طرح‌های انتقال آب وجود ندارد و انتظار می‌رود وزیر نیرو به حرف‌های مدیر بالادست خود توجه کند.

به گزارش اصفهان شرق؛ حسینعلی حاجی‌دلیگانی اظهار کرد: جای تعجب است که وزیر نیرو روز گذشته به صورت سرزده به منطقه‌ای رفته‌اند و دستور توقف پروژه انتقال آب موسوم به تونل گلاب به اصفهان را دادند، در حالی که مبدأ و مقصد این پروژه در اصفهان بوده و ارتباطی به استان‌های اطراف ندارد.

وی با تاکید بر اینکه در صورت عدم رسیدگی به خواسته نمایندگان مردم اصفهان علاوه بر اعلام وصول استیضاح وزیر نیرو، طرح سئوال از رئیس جمهور را پیگیری می‌کنند.

وی با انتقاد از بی‌عدالتی‌های صورت گرفته در مورد اصفهان و تأمین انتقال آب این شهر اذعان کرد: آقای رئیس جمهور گفتند که مشکلی در اجرای طرح‌های انتقال آب وجود ندارد و انتظار می‌رود وزیر نیرو دستکم به حرف‌های مدیر بالادست خود توجه کند.

وی ادامه داد: ما نمی‌دانیم علت این بی‌عدالتی‌ها چیست و چرا باید دستور ویژه رئیس جمهور برای احیای دریاچه ارومیه صادر شود و توجهی به رودخانه زاینده‌رود نشود و تونل انتقال آب گلاب که برای تأمین آب شرب اصفهان است و هم مصوبه و هم ردیف اعتبار دارد باید متوقف شود.

حاجی‌دلیگانی با بیان اینکه توقف پروژه انتقال آب موسوم به تونل گلاب ادامه داد: جای تعجب برای نمایندگان مردم استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی است که پروژه‌ای که در محدوده استان اصفهان است به دلایل نامعلوم متوقف می‌شود.

وی تصریح کرد: ما واقعاً مدیون و شرمنده مردم اصفهان هستیم که هم اکنون به خاطر کمبود آب، از آب‌های آلوده برای شرب استفاده می‌کنند و من در آینده در مورد آلوده بودن آب اصفهان به خاطر استفاده از آب‌های زیر زمینی سکوت خود را خواهم شکست.

منبع: فارس

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.