معروف ترین غذای سنتی اصفهان چیست؟ + عکس
معروف ترین غذاهای محلی اصفهان کدام است؟ خوش طعمترین دسرها و شیرینیهای اصفهانی کدام است؟ برای آشنایی با غذاهای سنتی اصفهان تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.
معروف ترین غذاهای محلی اصفهان کدام است؟
اصفهان نصف جهان، علاوه بر جاذبههای گردشگری فراوان، شهر غذاهای خوش عطر و طعمی است که برخی از آنها از نمادهای مهم اصفهان نیز محسوب میشوند. حتما شما هم نام بریانی اصفهان را شنیدهاید؛ اما باید بدانید که غذاهای محلی اصفهان به بریانی ختم نمیشوند. تنوع غذاهای مختلف در اصفهان انتخاب غذا را برای هر توریستی دشوار کرده است. پس در ادامه همراه ما باشید تا با برخی از بهترین غذاهای محلی اصفهان آشنا شوید.
معرفی غذاهای سنتی اصفهان
با نگاهی کلی به غذاهای اصفهان متوجه میشویم که گوشت ماده اصلی تشکیل دهنده غذاهای سنتی اصفهان است. وجه مشترک دیگر غذاهای اصفهان ظاهر حلیمی شکل بسیاری از آنها است که همیشه به همراه نان سرو میشوند. در ادامه قصد داریم چند مورد از غذاهای محلی اصفهان را به شما معرفی کنیم.
1. بریانی اصفهان؛ غذای معروف اصفهانی
بریانی از معروف ترین و لذیذترین غذاهای اصفهان است که همه افراد با شنیدن آن یاد اصفهان میافتند. این غذای لذیذ از پرطرفدارترین و محبوبترین غذاهای محلی اصفهان است که در شهرهای دیگر نیز سرو میشود.
بریانی غذای بسیار سنگینی است و مواد اصلی تشکیل دهنده این غذا گوشت، پیاز، روغن ، زعفران، نعنا خشک، دارچین و کشک است. بریانی در اصفهان به همراه آب گوشت، جگر سفید چرخ شده و پخته شده، ریحان تازه، نان سنگگ و دوغ محلی سرو میشود. اگر قصد دارید با تهیه بلیط هواپیما تهران اصفهان به این شهر سفر کنید؛ پیشنهاد میکنم حتما بریانی اصفهان را امتحان کنید.
2. حلیم بادمجان
حلیم بادمجان یکی دیگر از غذاهای محلی اصفهان است که بسیار محبوب و پرطرفدار است. کیفیت حلیم بادمجان از کش آمدن آن مشخص میشود؛ یعنی هر چه بیشتر کش بیاید؛ نشان دهنده کیفیت بهتر آن است. حلیم بادمجان از گوشت، بادمجان، برنج و کشک تهیه میشود و به همراه نان تازه سرو میشود.
3. اشکنه
اشکنه یکی از غذاهای محبوب اصفهانی است که اغلب در تمامی شهرهای کشور پخت میشود؛ اما ریشه اصلی آن از اصفهان نشات میگیرد. همچنین غذای بسیار مقوی است که مدت زمان پخت آن نیز بسیار کوتاه است. این غذا در اصفهان از سیب زمینی، پیاز، تخم مرغ، شنبلیله خشک و روغن تهیه میشود و از بهترین غذاها برای روزهای سرد زمستانی است.
4. کباب مشتی یا کباب زردک اصفهانی
کباب مشتی که با نام کباب زردک اصفهانی نیز شناخته میشود؛ یکی از بهترین غذاهای سنتی اصفهان است که طرز تهیه آن نیز بسیار آسان است. این غذای لذیذ از گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، زردک، شیره، پیاز، سرکه و ادویههای مختلف تهیه میشود که در انتها باید در روغن سرخ شود. کباب زردک طعم ملسی دارد و با نان تازه و داغ سرو میشود.
5. خورشت ماست اصفهان
خورش ماست یکی از دسرهای محبوب و معروف شهر اصفهان است که به دسر اشرافی شهرت دارد. ظاهر این خورش کمی متفاوتتر از سایر خورشتها است. در تهیه خورش ماست از ماست چکیده، تخم مرغ، زرشک، مرغ، خلال پوست پرتقال، زعفران، شکر و زردچوبه استفاده میشود. بهترین خورش ماست اصفهان را میتوانید در رستوران شهرزاد واقع در خیابان عباس آباد که از بهترین رستورانهای اصفهان است؛ امتحان کنید.
6. دوغ و گوشفیل
تنها افرادی که در برابر طعمهای متفاوت مقاومت نمیکنند؛ میفهمند که این ترکیب نه تنها مزه بدی ندارد؛ بلکه بسیار خوشمزه است. البته کیفیت دوغ و گوشفیلی که میخورید؛ تاثیر زیادی بر نظردهی درباره طعم آن دارد. مثلا میتوانید بعد از گشت و گذار در میدان نقش جهان، سری به بازار قنادها و حجره چاه حاج میرزا بزنید. بیشتر مشتریهای این حجره فقط به خاطر خوردن گوشفیل و دوغ وارد آنجا میشوند.
جمع بندی
در این مطلب سعی کردیم برخی از بهترین غذاهای سنتی اصفهان را به شما معرفی کنیم. اگر قصد سفر به اصفهان را دارید؛ میتوانید به سایت قاصدک 24 مراجعه کنید و با خرید بلیط هواپیما، بلیط قطار، بلیط اتوبوس و یا رزرو هتل از قاصدک 24 از پشتیبانی 24 ساعته آن نیز بهرهمند شوید. در صورتی که مسیر تهران به اصفهان با ماشین را طی کردهاید؛ برای جابجایی و بادید از جاهای دیدنی و رها شدن از ترافیک استفاده از مترو توصیه میشود.
سوالات متداول در مورد معروف ترین غذای سنتی اصفهان
- معروف ترین غذاهای سنتی اصفهان کدام است؟ بریانی اصفهان، حلیم بادمجان، اشکنه، کباب مشتی یا کباب زردک، خورشت ماست اصفهانی و دوغ و گوشفیل از بهترین غذاهای محلی اصفهان هستند.
- بهترین خورش ماست اصفهان را از کجا تهیه کنیم؟ در رستوران شهرزاد اصفهان بهترین خورشت ماست اصفهان را میتوانید سفارش دهید.
- معروف ترین کباب اصفهانی کدام است؟ کباب مشتی یا کباب زردک اصفهانی از معروفترین و لذیذترین کبابهای اصفهانی است که میتوانید امتحان کنید.
- بریانی در اصفهان چگونه سرو میشود؟ بریانی در اصفهان به همراه آب گوشت، جگر سفید چرخ شده و پخته شده، ریحان تازه، نان سنگگ و دوغ محلی سرو میشود.