در منطقه جرقویه علیا
آغاز برداشت جو از مزارع منطقه جرقویه علیا
کشاورزان منطقه جرقویه خود را برای برداشت محصول جو آماده می کنند.
به گزارش خبرنگار اصفهان شرق در جرقویه علیا:
برداشت جو از مزارع جرقویه آغاز شد و کشاورزان به دو صورت سنتی و مدرن محصول را برداشت می کنند.
مهدی زاده رییس جهاد کشاورزی جرقویه با اشاره به کاهش 30 درصدی محصول گفت: امسال 1100 هکتار زمین کشاورزی زیر کشت جو قرار گرفت و میزان برداشت از هر هکتار به میزان 4 تن برآورد شد.
وی با اشاره به تسهیلات داده شده به کشاورزان اظهار داشت: دادن بذر اصلاح شده به کشاورزان، کاشت جو با دستگاه مکانیزه به منظور کشت ردیفی، سمپاشی مزارع و لایروبی قنوات از تسهیلات داده شده به کشاورزان می باشد که متاسفانه برخی عوامل طبیعی اعم از تگرگ و طوفان و خشکسالی موجب کاهش براشت شد.
در روش سنتی کشاورزان با همکاری یکدیگر با دست و داس محصول را بصورت بافه می چیند و در محلی خرمن می کنند و بعد از چند روز با خرمنکوب انها را خرد کرده و دانه را از کاه جدا می کنند.
در روش مدرن بوسیله کمباین محصول را درو کرده وهمزمان دانه را از کاه جدا می کنند.
در منطقه جرقویه به دلیل آب و هوای گرم این محصول نسبت به نقاط دیگر شرق اصفهان زودتر عمل می آید.
کشاورزی پایه و اساس اقتصاد هر کشور است دست شما کشاورزان را باید بوسید