سرویس: غیر تولیدی 12:35 - جمعه 01 آذر 1398

رئیسی:

مجازات سختی در انتظار ناامن‌کنندگان جامعه است

رئیس قوه قضاییه تأکید کرد: مجازات سختی در انتظار کسانی است که از خواسته مردم سوءاستفاده و ضمن ایجاد ناامنی اموال عمومی و مردم را تخریب کردند.

به گزارش اصفهان شرق؛ حجت الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی در گردهمایی 4هزار و  500 نفر از اعضای بسیج دانشجویی در آستانه سالروز تشکیل بسیج دانشجویی در مجموعه ورزشی امام علی(ع)، اظهار کرد: کسانی که در روزهای اخیر از فضا و از دغدغه مردم سوءاستفاده و در جامعه اغتشاش و ناامنی کردند، دل زن و بچه‌های مردم را لرزاندند و به اموال عمومی حمله و به اموال مردم خسارت وارد کردند بدانند مجازات سختی در انتظارشان هست.

وی افزود: امنیت کشور مهمترین مسئله ما هست و تحت هیچ شرایطی اجازه نمی‌دهیم نسبت به امنیت کشور کوچکترین اخلالی صورت بگیرد.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران امروز در منطقه به‌عنوان امن‌ترین کشور شناخته می‌شود و جانفشانی شهدا و جانبازان برای حفظ امنیت این کشور پیشروی ما است و غیرممکن است اجازه دهیم کوچکترین اخلالی در امنیت مردم واقع شود و به هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در ادامه سخنان خود با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب، افزود: اطمینان می‌دهم با مدد الهی و الهام گرفتن از پیام خون مطهر شهیدان نسبت به پاسداری از پیام شهیدان اقدام خواهیم کرد.

وی تأکید کرد: امروز پرچم مبارزه با فساد در دستان رهبر معظم انقلاب است و من و امثال من سربازان ایشان در این میدان هستیم. ما آینده را روشن و درخشان می‌بینیم و آنهایی که آینده را تاریک می‌بینند مفاهیم انقلاب اسلامی را درک نکردند.

رئیس قوه قضاییه گفت: مردم از برخی بی‌تدبیری‌ها و مشکلات خسته هستند و حق با مردم است اما این شرایط ادامه نخواهد داشت و آینده نه از آن ثروتمندان بی‌خدا و قدرتمندان بی‌رحم بلکه از آن مردم متدین و انقلابی است.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی همچنین افزود: در دستگاه قضایی فقط فعلهای مجرمانه را مورد تعقیب قرار نمی‌دهیم بلکه به ترک فعل‌ها نیز که گاهی اوقات خسارتهای بسیاری به مردم وارد می‌کند نیز رسیدگی خواهیم کرد.

وی ادامه داد: جریان بسیج دانشجویی یک جریان آرمانگراست که وضع موجود و وضع مطلوب را به‌خوبی شناسایی و تلاش می‌کند فاصله این دو را کم کند.

رئیس قوه قضاییه همچنین با اشاره به تصمیم دولت مبنی بر افزایش قیمت بنزین، گفت: براساس قانون دولت وظیفه داشت در چند سال گذشته نسبت به مدیریت مصرف سوخت اقدام کند اما در این چند سال اقدام نکرد و وظیفه قانونی خود را به تعویق انداخت. همچنین در نحوه اجرای این طرح آنچه می‌بایست صورت می‌گرفت و اقناع عمومی و اجماع نخبگانی انجام می‌شد صورت نگرفت درحالی که در سالهای گذشته در مسائل مختلف هرگاه مردم را همراه خود کرده‌ایم موفق بوده‌ایم و اگر کار صورت می‌گرفت حتماً وضعیت متفاوت می‌بود.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی تأکید کرد: در همه حال خود را مدافع حقوق مردم می‌دانم.

رئیسی در ادامه سخنان خود افزود: بسیج مجموعه برخوردار از رویحه جهادی و تلاشگر برای پیشرفت مادی و معنوی جامعه و دغدغه‌مند نسبت به مردم و مشکلات مردم است.

رئیس دستگاه قضا اضافه کرد: بسیج آماده هزینه کردن از خود و آنچه در اختیار دارد برای رفع مشکلات و گره‌های زندگی مردم است. بسیج دارای روحیه ابتکار، خلاقیت، نوآوری و برخوردار از روحیه « ما می‌توانیم» است.

وی گفت: دانشجو، دوستدار و طالب دانستن است و روحیه دانش‌افزای و معرفت‌افزایش برای خود و جامعه دارد. دانشجو، دارای روحیه حقیقت‌یاب است و به دنبال حقیقت می‌گردد و اهل تحقیق و پژوهش برای ارتقای جامعه است. عجین شدن دو مولفه بسیجی بودن و دانشجو بودن، دانشجوی بسیجی را در یک جایگاه والا قرار می‌دهد و این جایگاه ایجاب می‌کند جامعه را خوب بشناسد و خود را برای رفع نیازهای جامعه آماده کند.

رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: روشنفکر کسی نیست که مردم را به سوی فرهنگ غربی سوق دهد و فرهنگ و مدل‌های غربی را در جامعه ترویج کند. روشنفکران حقیقی جامعه، شهدای عظیم‌الشان ما و جانبازان و ایثارگران هستند. روشنفکران حقیقی، مجاهدان راه خدا هستند که با همه داشته‌های خود در مسیر دفاع از دین و ارزش‌های الهی حضور دارند.

رئیسی با بیان اینکه نقش دانشجویان بسیجی و جوانان برومند ما در طول تاریخ انقلاب اسلامی، نقش بسیار برجسته‌ای بوده است افزود: امروز بعد از گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، واقعیت‌های بسیاری پیش روی ماست. در سند راهبردی گام دوم انقلاب، مقام معظم رهبری به خوبی راهبردهای پیش رو را مشخص کردند و در گام دوم نیازمند یک حرکت مجاهدانه، جزمیت علمی و دوراندیشی هستیم. این حرکت نیازمند آن است که جامعه و دشمنان خود را به خوبی بشناسیم.

وی با تاکید بر اینکه یکی از محورهای گام دوم انقلاب، اجرای عدالت و مبارزه با فساد گفت: اجرای عدالت از هداف مهم انبیاء الهی  و از مهمترین اهداف امام خمینی (ره) برای برقراری این نظام اسلامی و از مهترین نکات مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه عدالت بعد از توحید، فراگیرترین مفهوم در بین مفاهیم دینی ماست اظهار کرد: عدالت انفسی، عدالت آفاقی، عدالت اقتصادی، عدالت اجتماعی، عدالت فرهنگی و عدالت قضایی از شقوق مختلف عدالت است. سخن ما در عدالت، عدالت اثباتی و اجرایی است نه عدالت ثبوتی و بحث ما از عدالت، عدالت به معنای توصیفی نیست که جای آن در حوزه و دانشگاه است.

رئیسی گفت: برای اجرای عدالت، هم به قانون عادلانه و هم مجریان و دست‌اندرکاران برخوردار از عدالت نیاز داریم. امروز توجه به قانون و قانون‌گرایی باید به عنوان یک ارزش تلقی شود زیرا قانون‌گریزی و عدم انجام وظیفه، عدالت را خدشه‌دار می‌کند و همگان باید خود را در این میدان موظف بدانند.

وی با تاکید بر آن که مردم از دولت، مجلس، قوه قضائیه و نهادهای حکومتی به درستی انتظار اجرای عدالت را دارند افزود: این انتظار، انتظار کاملاً به جا و موافق چیزی است که امام خمینی (ره) از ابتدای انقلاب برافراشته‌اند و امروز پرچمدار عدالت، رهبر انقلاب اسلامی است.

رئیس قوه قضائیه اضافه کرد: مبارزه با فساد و اجرای عدالت ایجاب می‌کند، در هر حوزه‌ای از حوزه‌ها، برای کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی تلاش کنیم و هیچ دستگاهی از این امر مستثنا نیست و همه دستگاه‌ها باید ساختارهای فسادآفرین خود را اصلاح کنند.

وی گفت: در سال 80، رهبر معظم انقلاب اسلامی با پیام جامع مبارزه با فساد، تکلیف قوا را مشخص کردند. بر مبنای این پیام، قوه مقننه باید منافذ فسادزا را اصلاح کند، قوه مجریه باید بستر‌های فساد آفرین را از بین ببرد و قوه قضائیه باید با مفسدین اقتصادی برخورد کند. بنابراین اجرای عدالت و مبارزه با فساد، مربوط به همه دستگاه‌هاست. در نظام اسلامی، روحیه مبارزه با فساد داشتن، شرط گرفتن مسئولیت‌هاست.

رئیسی افزود: امروز جریان بسیج دانشجویی یک فرصت کم‌نظیر برای اجرای عدالت و مبارزه با فساد است و این فرصت را باید همه مسئولان مغتنم بشمارند. دولت، مجلس و دستگاه قضایی باید این نیروی عزیز و عظیم و متراکم انسانی و کارآمد را به عنوان یک فرصت تلقی کنند و این مجموعه می‌تواند به عنوان دستگاه اعلام کننده فساد باشد و باید به سخن او اعتماد کرد.

وی گفت: بر اساس ماده 66 قانون آئین دادرسی کیفری، سازمان‌های مردم نهاد که بهترین آنها بسیج دانشجویی است، می‌تواند فسادها را مانند آنچه مدعی‌العموم اعلام می‌کند، اعلام کند و این گزارش‌ها بسیار هم باید مورد توجه قرار گیرد. امروز جریان بسیج دانشجویی، جریان مخلص انقلابی و دغدغه‌مند و طرفدار نظام و ولایت است و اگر در مورد وجود کاستی‌هایی در یک منطقه یا اقلیم سخنی می‌گوید، باید مغتنم شمرده شود.

رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: در آستانه روز بسیج دانشجویی، اطمینان می‌دهم تمام پرونده‌هایی که دغدغه‌ شماست به لطف خدا رسیدگی می‌کنیم. در این راستا بدانید اخم کسی و جوسازی‌ها و فضاسازی‌های افراد و برخی مسئولان و جریان‌ها و ملامت ملامت‌کنندگان، در دل، جان، منش و سیره و سلوک ما اثر نخواهد کرد.

انتهای پیام/تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.