سرویس: اخبار شهرستان » براآن شمالی 13:36 - پنجشنبه 11 اردیبهشت 1393

براآن شمالی در تدارک مراسم تشییع شهدای گمنام

مراسم تشییع 2 شهید گمنام در براآن شمالی برگزار می شود

همزمان با روز دوم ماه رجب پیکر پاک 2 شهید گمنام در امام زاده چهار میان براآن شمالی با حضور مردم شهید پرور این منطقه تشییع می شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اصفهان شرق: همزمان با تشییع پیکر 6 شهید گمنام در سراسر کشور، مراسم تشییع 2 تن از این شهدا با حضور مردم منطقه براآن شمالی در روز جمعه 12 اردیبهشت برگزار می شود.

آغاز این مراسم در جوار امام زاده چهار میان براآن شمالی همراه با قرائت دعای ندبه به سمت روستای دستجا می باشد.

تدفین شهدا در مرکز هسته ای انرژی اتمی همزمان با شهادت امام هادی(ع) برگزار می شود.

ملکی فرمانده بسیج امام موسی کاظم براآن شمالی شناساندن شهدا به نسل جوان و فراموش نکردن فرهنگ ایثار و شهادت به مردم را از اهداف مقدس حضور شهدا در بین مردم منطقه عنوان کرد.

لازم به ذکر است تشییع و تدفین شهدا در شهر اژیه تا پیدا شدن مکان مناسب و در خور شهدا جهت تدفین به تعویق افتاد.

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.