سرویس: غیر تولیدی » نقلی 16:22 - پنجشنبه 21 فروردین 1393

در طول سفر سعید جلیلی به اصفهان اتفاق افتاد

لغو ناگهانی مجوز سخنرانی جلیلی توسط رئیس دانشگاه پیام نور اصفهان

رئییس دانشگاه پیام نور اصفهان در اقدامی عجیب به طور ناگهانی مجوز سخنرانی سعید جلیلی را در آخرین دقایق لغو کرد.

به گزارش اصفهان شرق: بر طبق گفته اساتید دانشگاه پیام نور و تأیید برخی از مسئولان بسیج اساتید استان اصفهان که هماهنگ‌کننده دیدارهای سعید جلیلی، نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در روز فناوری هسته‌ای در اصفهان بودند، محمد فضیلتی، رئیس دانشگاه پیام نور اقدام به لغو مجوز سخنرانی جلیلی کرد.

لازم به ذکر است؛ امروز نیز برنامه سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در شورای عالی امنیت ملی که قرار بود در نشست بسیج اساتید دانشگاه پیام نور اصفهان به سخنرانی بپردازد به علت لغو مجوز ناگهانی این نشست توسط دانشگاه برگزار نشد.

یکی از اساتید این دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: متأسفانه ساعتی قبل از برگزاری این جلسه مجوز این برنامه به علت نامشخصی لغو شد.

پس از دعوت رئیس جمهور از اساتید دانشگاهی برای اظهار نظر و سخنرانی در خصوص توافقنامه ژنو شاهد لغو برنامه سخنرانی بسیاری از منتقدین این توافقنامه با توجیه مختلفی توسط مسئولان دانشگاه‌های کشور بودیم.

این در حالی است که چندی پیش نیز در سفر سعید جلیلی به مشهد که قرار بود در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد بجنورد به سخنرانی بپردازد با مخالفت مسولان دانشگاه آزاد برنامه سخنرانی وی لغو شد.

لازم به ذکر است؛ سعید جلیلی همزمان با 20 فروردین‌ماه روز ملی فناوری هسته ای، جهت دیدار با علما، دانشگاهیان و مردم اصفهان از صبح امروز وارد این استان شده است.

 

همچنین بخوانید:

7 نظر در مورد “لغو ناگهانی مجوز سخنرانی جلیلی توسط رئیس دانشگاه پیام نور اصفهان”

  1. احمد گفت:

    محمد فضیاتی برای حفظ ریاست خود دست به هر کاری می زند منافق صفت فاسد ای کاش در این دولت او را بر می داشتند و یک استاد دانشمند فهمیده را رئیس می کردند

  2. علی اکبر گفت:

    خوب گفتی این فرد ابروی اصولگرایی را در اصفهان برد

  3. ج.پيام نور گفت:

    با سلام.متأسفانه بايد بگم كه نظر دو دوست عزيزي كه كامنت گذاشتند را قبول دارم.
    به عنوان يك كارمند پيام نور بارها و بارها ديدم كه چطور دكتر فضيلتي براي اينكه اين چند روز مانده تا بازنشستگيش را در پست رياست بمونه و با حقوق و مزاياي رياست بازنشسته بشه دست به چه كارهايي كه نمي زنه.
    ناديده گرفتن حقوق دانشجويان فقط گوشه اي از عنايات حضرت والاست.

  4. ساده دل گفت:

    این فرد خود را منتسب به اصولگرایان اصفهان می داند ولی برای یک روز ریاست بیشتر چه کارهایی که نمی کند

  5. ماه نشان گفت:

    وای بر ما من به عنوان یک دانشجو خجالت کشیدم مگر تاکید بر کرسی ازاد اندیشی نبود!!!

  6. دانشجو گفت:

    سلام از چنین اقداماتی در دانشگاه تعجب می کنم اینها چه فکری می کنند؟ یعنی با قطع یک تریبون دیگه کسی توجیه نمیشه مگه فهم مردم بسته شده

  7. دانشجوي پيام نور جرقويه عليا گفت:

    من تا امروز از دكتر فضيلتي فقط يك اسم شنيده ام و امروز كه اين مطلب را ديدم با جستجوي اسمش موفق شدم تصويرشون را هم از اينترنت ببينم ولي مطلبي كه بايد بگم اينه كه بنده حقير اون وقتي ايشون را شناختم كه ديدم چگونه در واحدي كه من مشغول تحصيلم براي يك دانشجوي نجيب پرونده سازي شد و گزارش اين كار به اطلاع دكتر فضيلتي هم رسيد ولي ايشون جهت حفظ رياست خودش با عاملين اين كار برخوردي نكرد.

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.