نماینده مردم اصفهان در مجلس:
توجه به انقلابی بودن دانشگاهها و شتاب علمی، اولویت انتخاب وزیر علوم است/ موضع وزیر نیرو در قبال زایندهرود مشخص شود
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: انقلابی بودن دانشگاهها و حفظ ارزشهای فرهنگی در عین توجه به رشد علمی و شتاب علمی کشور و بحثهای آموزش و پژوهش باید در انتخاب وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در اولویت قرار گیرد.
به گزارش اصفهان شرق، حمیدر رضا فولادگر در اصفهان در رابطه با وزرای پیشنهادی نیرو و علوم، تحقیقات و فناوری، اظهار داشت: سوابق و رشته تحصیلی وزرای پیشنهادی با وزارتخانه مطبوع در حوزه تخصصی مرتبط است، اما با توجه به اینکه این دو گزینه به تازگی معرفی شدهاند برای جمعبندی در روزهای آینده در فراکسیونها، مجامع استانی و کمیسیونهای مرتبط جلساتی خواهیم داشت.
وی افزود: با وجود مرتبط بودن سوابق، تحصیلات و تخصص گزینههای اعلام شده الآن نمیتوان با قاطعیت نظری داد، باید دیدگاههای این افراد و سایر موارد را هم پرسید، در جلسات چند روز آینده این موارد مطرح خواهد شد و جمعبندی این جلسات تا آخر هفته مشخص میشود.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مناسب بودن کلیت برنامههای ارائه شده توسط دو گزینه تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت نیرو، ادامه داد: مسائل جزئی و یک سری مسائل خاص مثل بحث آب و زایندهرود در مورد وزارت نیرو و دیدگاههای وزیر پیشنهادی علوم باید در جلسات این روزها تبیین شود تا بتوانیم به صورت قاطع در مورد این گزینه نظر دهیم.
وی خاطرنشان کرد: با وجود مناسب بودن برنامهها به صورت کلی، اما مهم توان اجرایی است که پشت سر این برنامهها باشد و بتوانند این برنامهها را همراه با برنامه ششم، سند چشمانداز 1404، سیاستهای ابلاغی، اسناد بالادستی و قانون برنامه اجرایی کنند؛ باید این اطمینان را پیدا کنیم که توان اجرایی برای اجرای این برنامهها وجود دارد یا خیر، اینکه رأی نمایندگان چه خواهد بود بعد از نشستهای روزهای آینده معلوم میشود.
فولادگر با اشاره به برگزاری جلسات بررسی این دو گزینه از روز گذشته تا چهارشنبه و رأیگیری در روز یکشنبه هفته آینده، تصریح کرد: هر دو وزارتخانه نیرو و علوم وزارتخانههای مهمی هستند؛ وزارتخانه نیرو به خاطر بحث مهم انرژی، آب، برق، انرژیهای نو و نقش تعیینکنندهاش که وزارتخانهای زیربنایی در کشور است اهمیت پیدا میکند.
وی با تأکید بر اینکه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اهمیت بیشتری حتی نسبت به وزارت نیرو دارد، مطرح کرد: وزارت علوم به دلیل ضرورت پرداختن به مسائل آموزشی و فرهنگی، تربیت نسل آینده، دانشگاهها، پژوهشگاهها، فناوریهای نو، فعالیتهای دانشبنیان و نوآوریها، فعالیتهای نو و بحث اسلامی کردن دانشگاهها اهمیت پیدا میکند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصمیمگیری نمایندگان مجلس برای دو وزارتخانه مهم، ابراز کرد: امید داریم این جمعها و نشستها مجموعاً نمایندگان مجلس را به یک جمعبندی برساند که به صلاح کشور باشد؛ احتمال رأی آوردن این افراد وجود دارد اما نمیتوان گفت با چه درصدی تا ببینیم این چند روزه نظرات مجامع استانی، کمیسیونهای مربوطه و فراکسیونها به چه نحوی خواهد شد تا بتوان پیشبینی قطعیتری کرد.
وی با بیان اینکه با توجه به مشخص شدن کلیت کابینه تأثیر سلایق سیاسی در تصمیمگیریها کمتر است، اذعان کرد: در رابطه با دانشگاهها باید این اطمینان باشد که همان مواضعی که مقام معظم رهبری در بحث انقلابی بودن دانشگاهها و حفظ ارزشهای فرهنگی در عین توجه به رشد علمی و شتاب علمی کشور و بحثهای آموزش و پژوهش دارند، در انتخاب وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در اولویت قرار گیرد؛ در بحث وزارت نیرو هم بحث توان مدیریتی وزارت نیرو و به کارگیری نیروهای ارزشی و انقلابی مطرح است که باید دید در این چند روز به چه نتیجهای میرسیم.
انتهای پیام/فارس