سرویس: سیاسی 14:00 - سه شنبه 25 آبان 1395

در گفتگو با یک کارشناس مسائل سیاسی مطرح شد؛

مقایسه فتنه ۸۸ و آشوب‌های اخیر آمریکا مقایسه غلطی است/ آشوبگران در ایران به‌دنبال براندازی نظام و در آمریکا به‌دنبال کسب پست‌های‌ کلیدی هستند

ابوطالبی گفت: تفاوتی که کودتای ۸۸ در کشور ما با آشوب های اخیر آمریکا دارد، این است که در فتنه ۸۸ اصل نظام ما در خطر بود و احزاب مخالف رئیس جمهور منتخب با حمایت های کشورهای بیگانه مردم را به خیابان ها می فرستادند تا نظام موجود را براندازند اما در جامعه آمریکا هدف براندازی نظام و تغییر در ساختار کشور و قانون نیست.

به گزارش اصفهان شرق، فریبا ابوطالبی در گفتگویی با اشاره به اوضاع آشفته روزهای پس از انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا اظهار کرد: کسانی که امروز در خیابان های آمریکا آشوب به پا می کنند تحریک شده به دست جریان حاکم و سایر احزاب آمریکا هستند.

* آشوب های اخیر آمریکا هدایت شده از سوی احزاب دیگر است

این کارشناس مسائل سیاسی افزود: اکثریت مردم آمریکا به ترامپ رای دادند تا به جریان حاکم نه بگویند، لذا اگر دقت کنیم این آشوب ها هدایت شده از احزاب دیگر است.

وی ادامه داد: در حال حاضر در جامعه آمریکا اتحادی علیه ترامپ در بین احزاب صورت گرفته است به این دلیل که منتخب مردم با حمایت مالی خود و بدون وابستگی به هیچ حزب و کشوری توانسته رای بیاورد و فردی است که تاکنون در سیاست دخیل نبوده و همین دلایل باعث شده تا مردم با وجود فساد اخلاقی وی باز هم به او رای بدهند.

* قصد آشوبگران آمریکایی بدست آوردن پست های کلیدی است

ابوطالبی تصریح کرد: جریان معترض، هدایت شده از سوی جریان سیاسی حاکم بر کشور هستند چرا که برای دموکرات ها بسیار نگران کننده است که پست های کلیدی را در آمریکا از دست بدهند، بنابراین قصد دارند تا با این اعتراضات ترامپ را تحت فشار قرار دهند تا بتوانند برخی پست های کلیدی نظیر وزارت خارجه و وزارت جنگ را بدست آوردند.

وی تاکید کرد: این آشوب ها در آمریکا ادامه دارد تا مشخص شود که آیا دموکرات ها می توانند از دستان ترامپ پست های کلیدی را تحویل بگیرند یا خیر، اگر ترامپ بتواند بر این آشوب ها غلبه کند چنین پست هایی را به کسانی که باب میل خود او هستند می دهد و اگر نتواند مجبور خواهد بود تا پست های حساس را به احزاب معترض بدهد.

این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: به هر صورت، باید منتظر بود و دید که آیا برتری ترامپ، ثروت او و حمایت های مردم پیروز میدان خواهند بود یا قدرت احزاب بر قدرت رئیس جمهور غلبه خواهد کرد.

* مقایسه فتنه 88 و آشوب های اخیر آمریکا مقایسه غلطی است

وی با اشاره به کودتای 88 در کشورمان گفت: تفاوتی که کودتای 88 در کشور ما با آشوب های اخیر آمریکا دارد، این است که در فتنه 88 اصل نظام ما در خطر بود و احزاب مخالف رئیس جمهور منتخب با حمایت های کشورهای بیگانه مردم را به خیابان ها می فرستادند تا نظام موجود را براندازند اما در جامعه آمریکا هدف براندازی نظام و تغییر در ساختار کشور و قانون نیست بلکه تنها عده ای از مردم با وعده پول و امکانات از سوی احزاب مخالف رئیس جمهور منتخب به خیابان ها هدایت می شوند تا آن احزاب به هدف خود که بدست آوردن پست های کلیدی در کشور است دست یابند.

ابوطالبی با تاکید بر اینکه مقایسه فتنه 88 و آشوب های اخیر آمریکا مقایسه غلطی است، ادامه داد: قصد فتنه گران در کشور ما براندازی نظام و قانون و تغییر ساختار بود اما در آمریکا هدف آشوبگران تغییر نظام نیست.

وی ابراز کرد: در آمریکا هیچ کشوری احزاب مخالف ترامپ را تحریک به اعتراض نمی کند و تنها احزاب مخالف وابسته به اسرائیل هستند و درگیری بر سر پست های حساس کشور است اما در کشور ما احزاب مخالف با حمایت های کشورهای بیگانه و رسانه های آن ها مردم فریب خورده را به اغتشاش تحریک می کردند.

این کارشناس مسائل سیاسی تشریح کرد: در هر روی ترامپ در آمریکا هم از جانب مردم و هم از جانب الکترال ها رای آورده و همانند فتنه 88 در کشور ما که مردم تهران گمان می کردند رئیس جمهور منتخب فقط از آرای خودشان مشخص می شود، امروز هم مردم برخی ایالت های آمریکا گمان می کنند که آرای باید توسط آن ها تعیین شود در حالی که رای رئیس جمهور منختب در آمریکا از طریق مجموع آرای همه ایالت ها و رای رئیس جمهور منتخب ایران از طریق مجموع آرای مردم ایران مشخص می شود.

* دشمنی آمریکا با کشور ما پا برجا است

وی با اشاره به اعتراض زنان و سیاه پوستان آمریکایی گفت: در زمان اوباما که خود و همسرش سیاه پوست بودند اوضاع سیاه پوستان خوب نبود و اوباما حتی یکبار هم در طرفداری و حمایت از آن ها به عنوان یک انسان سخنی نگفت و لایحه ای به مجلس نفرستاد و همواره در این کشور به سیاه پوستان و زنان به عنوان وسیله ای برای رفاه سایرین نگاه می شده، لذا به نظر می رسد اعتراض امروز این افراد نیز از تحریک احزاب مخالف اجرا می شود در حالی که با انتخاب کلینتون هم تغییری در اوضاع زنان و سیاه پوستان ایجاد نمی شد بنابراین تفاوتی بین این دو نامزد در عدم رسیدگی به اوضاع زنان و سیاه پوستان وجود ندارد.

ابوطالبی خاطر نشان کرد: انتخابات آمریکا هم برگزار شد اما برای جمهوری اسلامی ایران فرقی نمی کند که چه کسی رئیس جمهور باشد، در هر روی دشمنی آمریکا با کشور ما پا برجا است اما برای خود مردم آمریکا به نظر می رسد ترامپ رئیس جمهور بهتری باشد.

انتهای پیام/صاحب نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.