مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان
مدیریت یکپارچه ریسک جایگزین مدیریت بحران می شود
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: با پیشرفت علم و دانش در حیطه مدیریت بحران و انتقال و جمع بندی تجربه های کشورهای مختلف در آینده ای نزدیک، مدیریت یکپارچه ریسک، جایگزین مدیریت بحران می شود
به گزارش اصفهان شرق، مدیریت یکپارچه ریسک (Integrated Risk Management) ، کاربرد سیستماتیک سیاست های مدیریتی، رویه ها و فرایندهای مربوط به تحلیل، ارزیابی و کنترل ریسک بطور یکپارچه و هماهنگ میان بخش های مختلف است تا بتوان ریسک را به سطح قابل قبول رساند.
منصور شیشه فروش روز دوشنبه در محل هفتمین کنفرانس بین المللی مدیریت یکپارچه ریسک سوانح (IDRiM 2016) که در اصفهان در حال برگزاری است، افزود: در مدیریت یکپارچه ریسک، قبل از اینکه بحرانی اتفاق بیفتد، با ابزار مختلف احتمال خطر را بررسی می کنند و با پیش بینی و پیشگیری از رخداد حوادث تلاش می شود تا میزان ریسک، تلفات و خسارات به کمترین سطح برسد.
وی با اشاره به اینکه این موضوع در هفتمین کنفرانس بین المللی مدیریت یکپارچه ریسک سوانح با حضور مسئولان و کارشناسان کشورهای مختلف جهان بررسی شد، اظهار کرد: شرکت کنندگان در این رویداد در حال جمع بندی مطالب و طراحی برنامه ای برای جایگزین کردن مدیریت یکپارچه ریسک به جای مدیریت بحران هستند.
شیشه فروش ادامه داد: مسئولان و کارشناسان کشورهای مختلف سعی کردند در این کنفرانس به یک اجماع نظر برای دستیابی به راهکارهای کاهش رخداد حوادث برسند.
وی با بیان اینکه عوامل مختلفی مانند تغییر اقلیم، حوادث طبیعی، اثر انسان بر طبیعت، گرمایش زمین و حوادث انسان ساز موجب حادثه و بحران می شود، گفت: دانش مقابله با حوادث و پیشگیری از آنها در دنیا وجود دارد اما آنطور که باید به کار نمی رود.
مدیر کل مدیریت بحران اصفهان افزود: این کنفرانس فرصتی فراهم کرد تا روش های کاربردی و عملی کردن دانسته های جهانی درباره رخداد حوادث بررسی و معرفی شود.
شیشه فروش اظهار کرد: همچنین در این کنفرانس مسائلی مانند بیمه، مخاطرات طبیعی و رویکرد مدیریت یکپارچه ریسک و خسارات حوادث مهم مانند زلزله و سیل مطرح و درباره آن بحث و تبادل نظر شد.
*** اهمیت بیمه در مدیریت یکپارچه ریسک سوانح
دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران نیز در گفت وگو با ایرنا اظهار کرد: یکی از رویکردهای مورد توجه در بحث مدیریت ریسک، بیمه است.
علی اکبر اولیاء افزود: با توجه به خسارت های سنگینی که سوانح طبیعی به کشورمان می زند و محدودیت های مالی دولت برای تامین هزینه این خسارت ها، استفاده از بیمه برای جبران این خسارت ها از اهمیت بالایی برخوردارست.
وی اظهار کرد: کارشناسان مدیریت ریسک سوانح و موسسه های بین المللی به این نتیجه رسیده اند که با ساز و کار بیمه می توان این ریسک را مدیریت کرد و خسارت ها را کاهش داد.
اولیاء تاسیس صندوق بیمه حوادث طبیعی که اکنون در دستور کار مجلس قرار دارد را یکی از موارد ضروری در بحث مدیریت یکپارچه ریسک سوانح خواند و اظهار امیدواری کرد که پس از تصویب آن در مجلس، شاهد همگانی شدن این صندوق باشیم.
به گفته وی صندوق بیمه حوادث طبیعی یک نوع بیمه پایه است که باید در کشور رایج شود.
دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران با ضروری خواندن بیمه تکمیلی حوادث نیز گفت: شرکت های بیمه بازرگانی باید بتوانند حضور جدی و موثری در بحث بیمه حوادث طبیعی داشته باشند.
هفتمین کنفرانس بین المللی مدیریت یکپارچه ریسک سوانح (IDRiM 2016) با موضوع ‘سوانح و توسعه: پیش به سوی جامعه آگاه’ روز شنبه، دهم مهر در اصفهان آغاز به کار کرد و مراسم اختتامیه آن عصر امروز دوشنبه برگزار می شود.
موضوع این گردهمایی علمی، مدیریت یکپارچه ریسک سوانح طبیعی و انسان ساز با تأکید بر زلزله، آب و تغییر اقلیم با هدف توسعه و جامعه آگاه است.
کنفرانس بین المللی انجمن مدیریت یکپارچه ریسک سوانح تا کنون درکشورهای ژاپن، چین، آمریکا، کانادا، انگلستان و هند برگزار شده و امسال کشور ایران میزبان این کنفرانس بین المللی بود.
انتهای پیام/ایرنا