قابل توجه باغداران و كشاورزان استان اصفهان و حومه
فروش عمده انواع نهال هاي شناسنامه دار درختان ميوه در سطح استان اصفهان و حومه با همكاري شركت باغبان جغتاي سبزوار آغاز شد.
به گزارش خبرنگار اصفهان شرق در جرقويه عليا:
با توجه به اينكه بعضي از باغداران و كشاورزان از رقم نهال هاي ميوه اطلاع كافي و لازم را ندارند و نهال هايي را كشت مي كنند كه مقرون به صرفه نبوده و کشاورز از نظر محصول دهي و حساسيت به آفات و آب و هوا اطلاع لازم را ندارد، در اين راستا شركت باغبان جغتاي سبزوار با همكاري مهندس مهدي شفيعي حسن آبادي اقدام به تهيه و فروش نهال هايي با قيمت مناسب ، استاندارد و داراي شناسنامه ا ز وزارت كشاورزي كرده است.
نهال هاي قابل فروش عبارتند از :
زرد آلوي شاهرودي رقم رجبعلي، هلوي البرتا، شليل، سيب زرد و قرمز لبناني، گلابي زود رس و ديررس، به، گوجه سبز، گيلاس و ا لبالو.
لذا متقاضيان براي ثبت سفارش مي توانند به آدرس اينترنتي www. Mefa5.blogfa .com مراجعه كنند و در قسمت نظرات سفارش خود را ثبت كنند.