سرویس: اخبار شهرستان » جرقویه علیا 10:20 - شنبه 05 بهمن 1392

حجت الاسلام عباس صادقی

تبلیغ دین بالاترین افتخار من در زندگی است

حجت الاسلام عباس صادقی، تبلیغ دین را رساندن پیام الهی،سیراب نمودن تشنگان معارف الهی و بالاترین افتخار در زندگی عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شرق اصفهان: سالها قبل دانشگاه و دانشجو بودن یک هدف و اراده بود که  فرد دانشگاهی را برجسته ی  شهر و روستا می کرد. دانشجویانی که با هدفی مشخص در سالن امتحان کنکور حاضر میشدند تا ادامه دهنده ی راه دانشمندان و محققان بر جسته ی کشور باشند. نگریستن به اطراف محیط زندگی در دید افراد گذشته و در زیر ذره بین همت جوانان، مدرک گرایی را کم رنگ و تحصیل زیر پرچم استوار رسیدن به هدف را با انگیزه تر می کرد.

در این رابطه و جدا از مشغله های تکنو لوژی روزانه و در راستای علمی مرتبط با درس پیامبر و اهل بیت به سراغ طلبه ی جوانی از شهر حسن آباد رفتیم تا از زبان شاگرد گذشته حوزه و مبلغ توانمند امروز، دانسته هایی را در وادی این راه جویا شویم.

 در ابتدای این گفتگو از ایشان خواستیم تا بیوگرافی مختصری از خود باز گو کنند؟

عباس صادقی متولد 1352 در حسن آباد جرقویه می باشم، در سال 66 تحصیلاتم را تا دوره راهنمایی سپری کردم و به دلیل علاقه وافری که به کسوت طلبگی داشتم وارد حوزه علمیه اصفهان، مدرسه ذوالفقار شدم.

تا سال 84 در حوزه علمیه اصفهان دروس را تا مقطع خارج فقه و اصول به مدت 5 سال گذرانم، در این دوران از محضر آیت الله امامی و آیت الله طباطبایی کسب فیض نمودم.

 از طلبگی خود راضی هستید؟

چرا راضی نباشم از راهی که خیر دنیا و اخرت در آن است از این راهی که در آن قرار گرفته ام خدا را شاکرم که توفیقم داد و در این کسوت قرار بگیرم و از خدا می خواهم تا پایان عمر دنیایی ام مرا در این راه نورانی ثابت قدم بر دارد و در لشکر حضرت ولی عصر قرار بگیرم.

  انگیزه ورودتان به حوزه چه بود؟

عشق و علاقه زیاد و از طرفی می دانستم فلسفه وجود طلبه یعنی پیام رسان پیام الهی است.

چه عاملی یا عواملی باعث شده جوانان شرق اصفهان به حوزه علاقه نشان دهند؟

از دیر باز مردمان منطقه شرق اصفهان مردمان مومن و متدین بوده اند و علاقه مند به روحانیت و این را دیده ایم و این خود سبب شده است فرزندان خودشان را به سمت حوزه علمیه راهنمایی کنند و امار طلاب و روحانیون منطقه شرق در حوزه اصفهان به مراتب از مناطق دیگر بیشتر است.

از سوابق تبلیغی تان بگویید؟

حقیر از سال 1367 در مجالس و محافل و جلسات قرآن مطالبی را جسته و گریخته برای مردم گفتم و از سال 1374 در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان جهت تبلیغ اقدام به تشکیل پرونده نموده ام و در مناسبت های مختلف محرم، رمضان، صفر، فاطمیه  و ایام اوقات فراغت تابستان اعزام می شدم و طی دو مرحله از طرف دفتر تبلیغات به عنوان مربی نمونه طرح هجرت تابستان انتخاب شدم.

از سال 1384 از طرف سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان به عنوان روحانی مستقر به منطقه ی جرقویه علیا اعزام شدم ودر آن منطقه مشغول تبلیغ هستم.

در سال 1387 به همایش برترین های تبلیغ در شهر قم معرفی و در سال 1388 به عنوان روحانی مستقر ممتاز از طرف سازمان تبلیغات اسلامی انتخاب شدم.

 تبلیغ چه مفهومی برایتان دارد؟

 تبلیغ یعنی رساندن پیام الهی و سیراب نمودن تشنگان معارف الهی و اهل بیت.

  دین از نظر شما به چه معنا است؟

دین عبارت است از اصول علمی و قوانین علمی که عمل کردن به ان تعیین کننده و سعادت حقیقی بشر است.

 8 برنامه های تبلیغی شما چیست؟

اقامه نماز  در مسجد، مراکز آموزشی مشاوره در دانشگاه پیام نور، گفتمان دینی در مدارس، برگزاری مراسمات علمی وسیاسی و مذهبی، ارتباط با مراکز فرهنگی در منطقه، ارتباط با بسیج منطقه و پایگاههای تحت امر، برگزاری نشست سیاسی در پایگاه بسیج و موارد دیگر

وظیفه روحانیون در عصر حاضر چیست؟

مسئولیت روحانیون به عنوان جانشینان پیامبران در هر حال سنگین است، چرا که ادامه دهندگان راه انبیا و اولیا هستند و در عصر حاضر که عصر ارتباطات و انفجار اطلاعات است باید این قشر مجهز شوند به سرمایه های علمی در علوم مختلف تا بتوانند به شبهات در موضوعات مختلف که امروز سایتهای ضد شیعی ان شبهات را وارد می کنند بتوانند پاسخ دهند و از طرفی فرقه های ضاله و اهداف شوم آنان را برای مردم بیان نمایند وموضوع مهم مهدویت که مورد هجوم سنگین دشمنان قرار گرفته است را برای مردم به خصوص جوانان و نوجوانان به خوبی روشن کنند.

با توجه به تهاجمات دشمن و جنگ نرم چه درسی در حوزه نیاز است تدریس شود؟

مانطور که می دانیم امروز کشور اسلامی ما، بایک جنگ عظیمی مواجه شده است به نام جنگ نرم و در این جنگ هدف اصلی دشمن از بین بردن باورها و ارزش ها ست و به تعبیر مقام معظم رهبری، دشمن در این جنگ به سراغ سنگرهای معنوی می رود.

فراموش نکنیم بالاترین مصداق قدرت در مقابله با جنگ نرم دشمن تبین فرهنگ غنی اسلام است و این راهی ندارد جز اینکه تفسیر قران کریم و جای گرفتن کتب روایی و حدیثی شیعه به عنوان دروس رسمی حوزه در جامعه اسلامی جای خود را پیدا کند و مسلمانان به آن تمسک پیدا کنند.

تمسک به این منبع بزرگ طبق سخن خوب رسول اکرم(ص) گمراه نخواهند شد ولی با کمال تاسف درس تفسیر و حدیث به عنوان دروس رسمی حوزه نیست و به عنوان کتب جنبی مورد استفاده قرار می گیرد.

همچنین کتب استاد مطهری که به تعبیر مقام معظم رهبری، بنای فکری نظام مقدس اسلامی است باید به عنوان دروس اصلی حوزه جای خود را پیدا کند و در عصر حاضر حوزه باید فضایی را باز کند که طلاب بافضای  سایبری و تکنولوژی رایانه ای اشنا شوند.

 اوقات فراغت خود را چگونه می گذرانید و بیشتر چه کتابهایی را مطالعه می کنید؟

گاهی به مسافرت می روم و به دوستان سر می زنم، کتابهایی که مطالعه می کنم در مرحله اول تفسیر قرآن و نهج البلاغه، کتب استاد مطهری، مباحث سیاسی مهم از بولتونهای خبری را مطالعه می کنم.

وضیعت فرهنگی اجتماعی شهرستان محل خدمتتان را چگونه ارزیابی می کنید؟

به لطف خدا شهر حسن آباد از لحاظ وضیعت فرهنگی درجه مطلوب است و مراکز فرهنگی در این شهر فعال هستند و در مراسمات مختلف برنامه دارند.

به چه ورزشهایی علاقه دارید؟

علاقه به ورزش دو میدانی و شنا دارم.

 مهمترین کار در زندگی شما چیست؟

بدون تعارف می گویم در تبلیغ دین از مقام معظم رهبری سوال شد اگر روزی شما رهبر نباشید چه می کنید، فرمودند: کار اخوندی خودم را می کنم و تبلیغ می کنم از سید حسن نصرالله سوال شد اگر روزی شما دیگر دبیر کل حزب الله نباشید چه کار می کردید، در جواب فرمودند: دوست دارم مانند طلبه ها کار کنم و درس بخوانم و تدریس کنم و از مسجد به مسجد دیگری و از روستایی به روستایی دیگری بروم.

اگر بنا است روزی کار تبلیغ نکنید به چه کاری رو می آورید؟

روشن است به حوزه بر می گردم و به تحصیلاتم ادامه می دهم.

با شنیدن این کلمات چه واژه ای به ذهن شما خطور می کند؟ 

مهدی عج: عدالت گستر جهان
رهبر: چشم بیدار
حوزه علمیه: سرباز خانه حضرت ولی عصر(عج)
طلبه: نشان دین
خون: شهادت
بالاترین افتخار شما در زندگی: مبلغ دین
آخرین حرف شما: درد دین داشته باشیم
آخرین دعا: سلامتی امام زمان(عج) ونایب بر حقش امام خامنه ای عزیز

سخن آخر

سلامتی حضرت ولی عصر ارواحنا فداه و تعجیل در فرج آن بزرگوار و طول عمر و سلامتی مقام معظم رهبری مد ضله العالی و دیگر خدمتگذاران صدیق به اسلام و قران

35 نظر در مورد “تبلیغ دین بالاترین افتخار من در زندگی است”

  1. منصوري1 گفت:

    خودشا با مقام معظم رهبري و سيدحسن نصرالله در ترازوي قياس قرار ميده. آدم بايد حق را بگويد

  2. حسن ابادي گفت:

    ما از خبرنگار اصفهان شرق پرسيديم كار او نبوده پس چه كسي اين را مي گذاره

  3. نقد گفت:

    خبرنگار اصفهان شرق جای خود.
    ببخشید وقتی عکس مصاحبه شونده نباشه دلیل بر این نیست که مصاحبه راست یا دروغ باشه.
    همین شما هم که این نظر را دادی می تونی اخبار ی که داری ارسال کنی و به عنوان خبرهای دریافتی دوستان ثبت بشه ……
    من چند بار خبرهای مناسب و صحیح و خوب را دادم و ثبت شده ، البته فکر کنم شما اینقدر بدبین هستی که این نظر را دادی؟؟؟؟؟؟؟؟

  4. نسیم گفت:

    ممنون از مصاحبه خوبتون
    لااقل در بین این همه مشغله صحبت های معنوی خوبی بود

  5. صادقی گفت:

    احمد اقا یادت رفته بازم خودت بشینی عکس ازت بگیرند
    ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

  6. صادقی گفت:

    خبرنگار که با — در گیری داره چطور میتونه بره از یه روحانی مصاحبه بگیره

  7. صادقی گفت:

    جناب اقای منصوری قدری دقت کنید در صحبت اقای صادقی ایشان خودشان را مقایسه نکردند با رهبری و اقای سید حسن نصرالله می خواهند بفهمانند به قدری تبلیغ دین مهم است که رهبری فرموده اند اگر روزی من رهبر نباشم کار اخوندی خودم را میکنم وبه تبلیغ دین می پردازم

  8. صادقی گفت:

    ایشون مبلغ موفقی هستند و ازاینکه حسن اباد انگونه افراد را دارد باعث افتخار است

  9. همشهری گفت:

    در جواب حسن ابادی . حسادت را بگذار کنار

  10. طلبه گفت:

    مصاحبه خوبی بود

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.