احمد شفیعی
خدمت سربازی تجلی دوباره هنرمندی او شد
احمد شفیعی از هنرمندان كوير جرقويه گفت: نبود راهنما در دوران تحصیل هنر را در درونم کم رنگ کرد ولی خدمت سربازی و دوری از وطن روح جدیدی از هنر در من زنده نمود.
به گزارش خبرنگار اصفهان شرق در جرقويه عليا:
در و دیوارهای شهر با رنگ آمیزی هایش با من حرف می زند و شالیزارهای روی دیوار آه سرد خشکسالی های پی در پی کویر را برایم سخت می کند.
به ناگاه سبزی نقاشی روی دیوار شهر یاد مردی را برایم زنده کرد که خالق اثر هایی زیبا و هنرمندانه در شهر کویری جرقویه می باشد. نقاش قاری قرآن تا طبیعت شاداب بود. نقش قلمش هزاران تبریک و پیام را به ارمغان می آورد.
هنرش را از دوران پر خاطره ی سربازی به یادگار گرفت و امروز در جایگاه هنرمند حسن آبادی شرق اصفهان نام گرفت.
احمد شفيعي فرزند محمد متولد سال 1354 ساكن حسن آباد هستم.
از زمان تحصيل در دوران راهنمايي و دبيرستان، در نوشتن انشاء در مدرسه از شعر استفاده مي كردم و به شعر علاقه داشتم و این ذوق در دبيرستان نيز ادامه يافت.
نداشتن راهنما و مربي و توجه نكردن دبيران ادبيات كمي اين هنر در من كم رنگ کرد تا اينكه به خدمت سربازي رفتم.
نام سربازی شاید خاطرات زیادی اعم از تلخ و شیرین در افراد زنده کند ولی در هنرمند شهر ما هنر را تجلی داد و او را شهره ی مردم شهر و دیار کرد.
در سن 20 سالگي به دليل دوري و فراغ از وطن و خانواده بار دیگر اين هنر در من تجلی پيدا كرد و تا امروز در بازوانم قوتی را سبب ساخته تا در حد توانم در رشته نقاشي و خطا طي در خدمت مردم باشم.
مشوق اصلي
اقوام و نزديكانم در تهران وقتي خط و نقاشي هايم را ديدند مرا تشويق به ادامه اين كار كردند و من هم با تمام عشق و ارادت به این هنر این کار را ادامه دادم و امروز خود مشوق خانواده هستم و به فرزندانم این هنر را آموزش می دهم.
بهترين تصوير كه تا كنون كشيده ايد
تصوير سياه قلم حاجي اسماعيل صادقي قاري قرآن و تصوير ظهور حضرت مهدي روي ديوار دانشكده پرستاري ارتش در تهران در سال 1377
لذت کشیدن شالیزارهای روی دیوار کویر لذت بخش بود
كوچه برقي و شاليزار كه از طرف شهرداري براي زيبا سازي شهر روي ديوار كشيدم برای من از لذت بخش ترین نقاشی های روی دیوار بود.
نظر هنرمند حسن آبادی در وادی هنر یک دنیا حرف را در خود جای داد
به نظر من هنر هيچ گاه كم رنگ و كم اهميت نمي شود بلكه گاها گرد فراموشي روي آن را مي گيرد و با خانه تكاني مي توانيم هنرها را به مردم بشناسيم، البته خانه تکانی به سبک هنر و پاک بودن، زندگي مدرن امروزي مقطعي است و تا يك زمان محدود اهميت داشته و به فراموشي سپرده مي شود ولی دوباره طبق ضرب المثل قدیمی هر چيزي به اصل خود بر مي گردد و هم چنان هنر حكم راني مي كند.
هنرمند شهر ما عمل به قرآن را مهم تر از نوشتن آن می دانست.
جای شهدا در قلم احمد شفیعی خالی نبود
به سفارش خانواده شهدا تعداد زيادي از تصاوير شهدا را روی بوم کشیدم، همچنين از بزرگان و سالمندان حسن آباد سیاه قلم های زیادی را به روی کاغذ آوردم.
هنرهایش به نقاشی خلاصه نمی شد
نقاشي، خطا طي، موسيقي در رشته ي نی و گاهي هم شعر در قالب مثنوي و غزل از دیگر فعالیت های هنری احمد بود.
اولين شعری که سرود
اولين شعر را زماني سرودم كه در خدمت سربازي بودم وقتي خبر فوت يكي از دوستانم بنام محمد علي صادقي( قاري قران ) كه در اثر تصادف كشته شده بود به من دادند.
سخن آخر
از مردم و مسئولين مي خواهم كه ما را در امر برگزاري همايشها ي ادبي، شب هاي شعر ياري كنند تا اين امر باعث ايجاد انگيزه و تشويق در نوجوانان و جوانان شود.
قسمتی از مثنوي 60 بیتی در مورد امام حسين(ع)
زير اين گنبد كبود خدا چل چراغي، احاطه بر همه جا
اين چراغ هدايت است كه او راه جنات منتهي است به او
كشتي است، كه نجات مي بخشد مردگان را حيات مي بخشد
اين چنين نيز كار او اين است روشنايي براي آيين است
احمد صادقی یادت رفته بغلش بشینی وعکس بندازی همه عکسها بودی این یکی را یادت رفته
آقای صادقی یادت رفته بغلش بشینی عکس بندازی اون خبرها که داخل همه عکسها هستی اینم بنداز وبفرست
باشه دفعه ي ديگه دو تا عكس مي گيريم
خدا قوت بده به شما هنرمندان
انشاالله بتوانید تا بینهایت به مردم خدمت رسانی کنید
سلام آقای شفیعی نقاشی شالیزار شما روی دیوار بسیار زیباست.هزینه یک نقاشی روی دیوار چقدر هست.اگرچه هنر قیمتی ندارد ولی نقاشی روی دیوار5*6متر در شهرستان چقدر هزینه برمی دارد.در سایه حق و حب علی(ع) موفق باشید.