در حاشیه تجمع مدافعان حریم خانواده مطرح شد؛
مسئولانی که توانایی برخورد با بدحجابان را ندارند کار را به جوانان انقلابی بسپارند/ همه چیزمان را برای انقلاب دادیم و توقع داریم که مملکتمان اسلامی باشد
خانواده های شهدا از کسانی که برای رفع بی حجابی تلاش نکنند ناراضی هستند؛ ما امروز آمدیم تا حجت را با مسئولین تمام کنیم و آن ها را به خدا واگذار می کنیم؛ ما همه چیزمان را برای این انقلاب داده ایم و توقع داریم که مملکتمان اسلامی باشد.
به گزارش اصفهان شرق،به نقل از حیا؛ بعد از ظهر امروز همزمان با سراسر ایران اسلامی مسئولان، زنان، دختران و مردان اصفهانی مسیر سی و سه پل تا میدان آزادی را با شعار من خانواده ام را دوست دارم طی کردند تا از حریم خانواده دفاع کنند.
در این بین خبرنگار ما به سراغ برخی از این مردم و خانواده های شهدا رفت تا مطالبه آن ها را برای حضور در این راهپیمایی سوال کند.
* مسئولانی که توانایی برخورد با بدحجابان را ندارند کار را به جوانان انقلابی بسپارند
حجت الاسلام پیمان جلال فر درباره علت حضور خود رد این اجتماع گفت: بی حجابی علت و معلول های زیادی دارد که یکی از آن ها حضور جبهه استکبار در کشور است. امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک واجب فراموش شده باید درست اجرا شود و بین آحاد مردم پیاده شود. مسئولین باید در هر پستی وظیفه خود را در همه عرصه ها و همچنین بدحجابی درست انجام دهند و اگر توانایی ندارند کار را به دیگری و جوانان انقلابی بسپارند و آن هایی که می توانند در سازمان خود امر به معروف را احیا کنند.
* هر چقدر هم بی حجابی باشد باز هم کسانی هستند که از یادگار حضرت زهرا پاسداری کنند
نفیسه سادات ایزدیان خواهر شهید ایزدیان گفت: امروز آمدیم بگوییم هر چقدر هم بی حجابی ها باشد باز هم کسانی هستند که چادر برایشان مهم است و یادگار حضرت زهرا را قبول داشته و از آن پاسداری می کنند.
وی افزود: هر چقدر هم تهاجم فرهنگی باشد و فشار بیاید تا چادر ما را بردارند ما هستیم و مقاومت می کنیم و هدف ما از شرکت در این تجمع نیز همین است که بگوییم چادر و عفاف و حجاب که حضرت زهرا برای آن شهید شدند خواهد ماند و ما راه ایشان را ادامه خواهیم داد و همیشه ایستاده ایم.
وی تاکید کرد: حجاب وسیله ای است برای کسی که نمی خواهد خود را وسیله هوی و هوس دیگران قرار دهد و من خودم همیشه چادرم را نگه می دارم و به دختران بد حجاب توصیه می کنم که دود آن به چشم خودشان خواد رفت و خودشان متضرر خواهند شد. و همچنین به آن ها می گویم یکبار چادر را امتحان کنند و حس خوب آن را درک کنند مطمئن باشند که همیشه آن را نگه خواهند داشت حتی اگر هوا گرم باشد. من به افراد بد حجاب می گویم که حجاب واقعا محدودیت نیست و مصونیت است.
* جگر خانواده های شهدا با دیدن صحنه های بی حجابی می سوزد/ همه چیزمان را برای این انقلاب دادیم و توقع داریم که مملکتمان اسلامی باشد
مادر شهید نصراصفهانی نیز گفت: من آمده ام تا از مسئولین بخواهم به وضعیت بی حجابی در جامعه رسیدگی کنند، ما طاقت نداریم که ببینیم فرزندانمان برای این کشور و آسایش مردم رفته اند اما بعضی افراد با اصول شرع لجبازی می کنند و حتی امر به معروف هم روی آن ها اثر نمی گذارد و مسئولین باید با قانون با آن ها برخورد کنند.
وی افزود: ما خانواده های شهدا با دیدن صحنه های بی حجابی داغ دلمان تازه می شود و جگرمان می سوزد، چرا کسی به این وضعیت رسیدگی نمی کند و همه مسئولان تقصیر را بر گردن دیگری می اندازد؟
وی تاکید کرد: خانواده های شهدا از کسانی که برای رفع بی حجابی تلاش نکنند ناراضی هستند؛ ما امروز آمدیم تا حجت را با مسئولین تمام کنیم و آن ها را به خدا واگذار می کنیم؛ ما همه چیزمان را برای این انقلاب داده ایم و توقع داریم که مملکتمان اسلامی باشد.
* دختران یادگار حضرت زهرا را حفظ کنند
فاطمه ۱۰ ساله گفت: من امده ام و به دختران هم سال خودم که به تکلیف رسیده اما حجاب ندارند می گویم که حجاب خود را رعایت کنند تا به بهشت بروند و یادگار حضرت زهرا را حفظ کنند.
* شعری از دختری تازه به تکلیف رسیده خطاب به افراد بد حجاب
زهرا سوادکوهی ۱۰ ساله هم گفت: من هم برای حجاب آمدم و به دختران می گویم نماز و روزه بگیرند و با حجاب باشند تا به بهشت بروند. خواهرم٬ ای دختر ایران زمین/ یک نظر عکس شهیدان را ببین/ در خیابان چهره آرایش مکن/ از جوانان سلب آسایش مکن/ خواهر من٬ این لباس تنگ چیست؟/ پوشش چسبان رنگارنگ چیست؟/ پیش نامحرم تو طنازی مکن/ با اصول شرع لجبازی مکن/ یادت آید از پیام کربلا/ گاه گاهی شرمت آید از خدا/ در جوارش خویش را مهمان نما/ با خدا باش و بده دل را صفا/ یاد کن از آتش روز معاد/ طره گیسو مده بر دست باد.
* حجاب هدیه آسمانی خدا برای محافظت در برابر خطرات است/ به فرموده رهبر انقلاب بعضی بد حجاب ها فقط نقص ظاهری دارند
نرگس ۱۹ ساله نیز خواهر شهید است، او گفت: همانطور که رهبر انقلاب گفته اند بد حجاب ها فقط نقص ظاهری دارند و خیلی از ما نیز مشکل داریم و گاهی نداشتن حجاب به دلیل عدم آگاهی است نه کاری که برخلاف دینشان باشد.
وی افزود: اینگونه تجمات تاثیر خوبی دارند چرا که نشان می دهند ما در صحنه ایم و هر چقدر دشمن نقشه ریخته باشد یا در آینده بریزد بی نتیجه است و ملت ایران پای آرمان های امام و شهدای خود می ایستند و غیرت ایرانی و دین اسلام را به همه نشان می دهند حتی اگر قطره خونی برایشان مانده باشد.
وی تاکید کرد: من به دختران بد حجاب می گویم که حجاب هدیه آسمانی خدا برای محافظت در برابر خطرات و مصونیت است و تا وقتی ایرانی باشد آمریکا به اهدافش نخواهد رسید.
و در پایان:
شایان ذکر است کل هماهنگی و برنامه ریزی های این مراسم با همکاری بسیج و سایر ارگان ها انجام شد و شرکت کنندگان در آن با سر دادن شعارهایی نظیر «حجاب حکم خدا است منکر آن بی حیا است»، «حجاب زن ز غیرت شوهر است»، «سلامت جامعه حق جوانان ما است» از دستگاه های مسئول مطالبه کردند که برای نهادینه شدن فرهنگ عفاف و حجاب و حیا در جامعه تلاش بیشتری داشته باشند.
در پایان هم بیانیه ای در خیابان شریعتی به امضای مردم و خانواده شهدا رسید.