كاهش خطر سرطان سينه با مصرف سبزيجات حاوي”لوتئولین”
کدخبر: 74788
1394/06/24 در ساعت 15:05
به گزارش اصفهان شرق؛ ميليونها نفر از زنان در سراسر جهان براي رهايي يافتن از سرطان سينه تحت هورموندرماني قرار مي گيرند، اما بررسيهاي جديد نشان ميدهد كه اين هورمونها نه تنها عاملي براي حفظ سلامتي زنان نيست، بلكه خطر ابتلا به سرطان سينه را در ميان آنان افزايش ميدهد.
به گفته محققان آمريكايي ” لوتئولین” موجود در سبزيجاتي نظير كرفس سرطان سينه را به طور قابل توجهي كاهش مي دهد. دانشمندان دانشگاه ميزوري كلمبيا مدعي هستند لوتئولين که به صورت طبيعي در برخي از سبزيجات يافت مي شود، تاثير زيادي در كاهش سرعت پيشرفت سرطان سينه ناشي از درمان هورمون هاي جايگزيني استروژن و پروژسترون دارد.
محققان آمريكايي سلولهاي سرطان سينه را براي مدت 24 تا 48 ساعت در محيط آزمايشگاهي و در معرض لوتئولین قرار دادند. نتيجه بررسيهاي صورت گرفته نشان ميدهد در صورتي كه سلولهاي سرطان سينه در معرض لوتئولين موجود در سبزيجات قرار گيرند، ميزان زيستپذيري و ادامه حيات آنها كاهش مييابد.
همچنين يافتههاي جديد نشان ميدهد كه لوتئولین خاصيت ضد سرطاني دارد و در اثر استفاده از آن رگهاي خوني كه نقش تغذيه سلولهاي سرطاني را برعهده دارند، كاهش يافته و منجر به مرگ سلولهاي سرطان سينه مي شود.
بررسيهاي صورت گرفته حاكي از آن است كه لوتئولین داراي پتانسيل لازم براي جلوگيري و متوقف ساختن رشد سلول هاي سرطان سينه است.
محققان اميدوار هستند تا يافتههاي جديد منجر به توليد دارويي شود كه به طور مستقيم به درون رگهاي خوني تزريق شده و براي درمان برخي از انواع غير تهاجمي و شديد سرطان سينه به كار ميرود.
منبع:ایمنا
تمامی حقوق اخبار برای پایگاه خبری و تحلیلی اصفهان شرق محفوظ می باشد.