سرویس: غیر تولیدی » نقلی 16:00 - یکشنبه 05 بهمن 1393

استاندار اصفهان:

نباید درهای کشور بدون نظارت به روی تکنولوژی غرب باز شود

استاندار اصفهان گفت: نباید درهای کشور کاملاً و بدون نظارت به روی تکنولوژی‌ها باز شود و در صورت بروز این امر ممکن است پس از ورود و استفاده از این فناوری‌های فضای مجازی در کشور، تهدیدها به‌صورت کامل بر کشور حاکم شود.

به گزارش اصفهان شرق؛ رسول زرگرپور در سی و یکمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان اصفهان که با حضور محمدرضا رستمی، رئیس کمیته ملی فضای مجازی کشور برگزار شد، تحلیل فضای مجازی، شبکه‌های مجازی و مواردی که به این مقوله مربوطه می‌شود را از اصلی‌ترین موضوعات مورد بحث در این جلسه عنوان کرد.

زرگرپور از شبکه‌های مجازی و فضای مجازی به‌ عنوان یک فرصت و یک تهدید یاد کرد و افزود: باید تهدیدهای موجود شناسایی شود و در جهت کاهش و در مواردی توقف این تهدیدها گام برداریم و در ادامه از فرصت‌های این شبکه‌ها به بهترین شکل استفاده نماییم.

زرگر پور با اشاره به شرایط جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمنان نظام اسلامی در زمانی که از به‌ زانو درآوردن جمهوری اسلامی ایران از راه تهاجمات فیزیکی ناامید شدند به سمت استفاده از تهاجم نرم‌افزاری و ناتوی فرهنگی حرکت کردند.

وی با بیان اینکه نباید درهای کشور کاملاً و بدون نظارت به روی تکنولوژی‌ها باز شود، اظهار داشت: در صورت بروز این امر ممکن است پس از ورود و استفاده از این فناوری‌های فضای مجازی در کشور، تهدیدها به‌صورت کامل بر کشور حاکم شود و تهدیدها به‌گونه‌ای عمل کرده باشد که دیگر فرصت‌های سازنده‌ای برای تقویت باقی نمانده باشد.

 زرگرپور مقوله‌هایی از جمله فیلترینگ هوشمند را راه‌حل مناسبی برای کاهش آسیب‌ها و تهدیدهای ناشی از شبکه‌های اجتماعی بر افراد جامعه، عنوان کرد و تصریح نمود: این موضوع در کشورهای پیشرفته و توسعه‌یافته نیز قابل‌ مشاهده است.

مدیر ارشد استان از تشکیل کارگروه تخصصی فضای مجازی برای اولین بار خبر داد و گفت:‌ این کارگروه زیر نظر ستاد ساماندهی امور جوانان تشکیل خواهد شد و مقوله‌های مربوط به فضای مجازی را دقیق‌تر و علمی‌تر پیگیری خواهد نمود.

استاندار اصفهان تصریح کرد: این کارگروه موظف است تمام پژوهش‌هایی که در دستگاه‌های مختلف و حتی دانشگاه‌ها در ارتباط با فضای مجازی انجام‌ شده است جمع‌آوری و تجزیه‌ و تحلیل نماید.

زرگر پور در ادامه تأکید نمود: دستگاه‌های عضو این ستاد باید پژوهش‌های خود در حوزه رسانه و سواد رسانه‌ای را به‌ منظور تجمیع اقدامات انجام‌ شده و استفاده از بررسی‌های صورت گرفته در اختیار دبیرخانه ستاد ساماندهی امور جوانان قرار دهند و برنامه‌های عملیاتی و نیز پیشنهادهای خود را در ارتباط با شبکه‌های مجازی در مدت 10 روز آینده اعلام نمایند.

وی بر لزوم تدوین برنامه‌های ارتقای سواد رسانه‌ای در راستای افزایش آگاهی و قدرت تحلیل نسبت به فضاهای مجازی و شبکه‌های اجتماعی تأکید کرد و گفت: گرچه برگزاری دوره‌های آموزشی سواد رسانه‌ای باید از دوران کودکی مورد توجه قرار گیرد ولی در حال حاضر این امر برای کارکنان دولت و خانواده‌های آن‌ها و سپس جوانان انجام خواهد شد.

رئیس کمیته ملی فضای مجازی کشور نیز در این جلسه اظهار داشت: دولت تدبیر و امید بر اساس سیاست‌های خود فضای مجازی را به‌ عنوان یک فرصت می‌داند که در اختیار همه هست و اگر از آن استفاده درست نشود به تهدید تبدیل خواهد شد.

رستمی با تأکید بر اینکه اگر جوانان ایرانی به فضای مجازی وارد شوند باید آن فضا با منافع آن‌ها هماهنگ باشد، عنوان نمود: در این راستا توسعه سواد رسانه‌ای در جامعه کاربر جوان، برنامه ملی توانمندسازی جوانان برای کسب‌ و کار در فضای مجازی و تولید محتوای فارسی از اولویت‌های این کمیته محسوب می‌شود.

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.