تولید میوه در اصفهان سه برابر نیازاست
کدخبر: 50772
1393/11/03 در ساعت 14:30
به گزارش اصفهان شرق؛ اصغر محسن زاده کرمانی افزود: سالانه 600 هزار تن میوه مانند سیب، انار، بادام و پسته در 83 هزار هکتار سطح باغات اصفهان تولید می شود.
وی ادامه داد: 180 هزار تن سبزی و صیفی نیز در این استان تولید می شود.
وی اظهار کرد: برخی از مرکبات مانند پرتقال جایگاه تولید در استان اصفهان را به دلیل شرایط آب و هوایی ندارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی اصفهان تصریح کرد: مرکبات به طور معمول در مناطق نیمه گرمسیری تولید می شود در صورتیکه اصفهان منطقه ای معتدل تا سرد است.
وی افزود: دمای زیر صفر باید در منطقه محدود باشد در صورتیکه اصفهان این شرایط را نداشته و تولید مرکبات در این استان جوابگو نیست.
محسن زاده کرمانی همچنین درباره تاسیس گلخانه های کوچک گفت: ساخت اینگونه گلخانه ها مورد تایید سازمان جهاد کشاورزی نیست زیرا هدررفت انرژی در این مکانها بسیار بیشتر از گلخانه های بزرگ است.
وی اضافه کرد: یکهزار و 100 هکتار گلخانه برای تولید سبزی و صیفی با دو هزار و 700 بهره بردار در اصفهان وجود دارد.
انتهای پیام
منبع:ایرنا
تمامی حقوق اخبار برای پایگاه خبری و تحلیلی اصفهان شرق محفوظ می باشد.