مدیر شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان خبر داد
تمهیدات دامپزشکی برای صحت و سلامت گوشت قرمز در اصفهان
مدیر شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان گفت: بر روی لاشههای گوشت قرمز سه مهر تایید شامل مهر بازرسی، لیبل سفید در کشتارگاه و لیبل زرد در اتاقهای پیشسرد به لاشه الصاق میشود تا صحت و سلامت این محصول تایید شود.
به گزارش اصفهان شرق؛ عبدالرضا مرادی اظهار کرد: طرح هویتدار کردن گوشت قرمز از چهار سال پیش تاکنون در استان اصفهان به اجرا درآمده است.
وی افزود: در این طرح به لاشههای دام سبک و سنگین لیبل الصاق میشود که نشاندهنده نام کشتارگاه، نوع دام، تاریخ ذبح، تاریخ انقضا، آدرس و تلفن است.
مدیر شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان با بیان اینکه زدن مهر بازرسی بر روی لاشه دام هویت دام را مشخص میکند، ادامه داد: این لیبلها نمیتواند جایگزین مهر شود.
مرادی گفت: مهر صحت لاشه دام جایگزینی ندارد و لیبلهای زرد و سفید نقش تکمیلکننده هویت گوشت را خواهند داشت.
وی اضافه کرد: زدن مهر بازرسی روی لاشههای دام یک روز هم قطع نشده و به هیچ وجه قطع نخواهد شد.
انتهای پیام
منبع:فارس