سرویس: غیر تولیدی » نقلی 16:30 - چهارشنبه 21 آبان 1393

برخورد فیزیکی با افرادی که‌حریم دین را می‌شکنند، برعهده حکومت است

رییس دیوان عدالت اداری گفت: اجرای امر به معروف و نهی از منکر مراتب دارد و مرحله برخورد فیزیکی با افرادی که حریم دین و محرمات الهی را می‌شکنند، بر عهده حکومت است؛ کسی حق ندارد به اسم امر به معروف و نهی از منکر با مردم برخورد فیزیکی کند.

به گزارش اصفهان شرق؛ به نقل از روابط عمومی دیوان عدالت اداری، حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری ضمن تقدیر از مجلس شورای اسلامی به خاطر اهتمامش در قانونی کردن اصل امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: متاسفانه به رغم اینکه بیش از سی و پنج سال از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران می‌گذرد، این فریضه الهی که اصل هشتم قانون اساسی بر آن تاکید دارد، معطل مانده و اجرایی نشده است.

وی افزود: بر اساس روایات، امر به معروف و نهی از منکر از جمله فرایضی است که اگر احیا شود، سایر فرایض الهی هم اقامه خواهد شد، به عبارت دیگر اقامه فرائض الهی بر اقامه فریضه امر به معروف و نهی از منکر مبتنی است.

رییس دیوان عدالت اداری ضمن اظهار گلایه از دولت‌های پیشین در قانونی کردن این اصل مهم، خاطرنشان کرد: در دولت اصلاحات به عنوان همکار ستاد امر به معروف و نهی از منکر شاهد بودم متنی به عنوان لایحه قانونی امر به معروف و نهی از منکر به دولت ارایه شد، دولت آن را بایگانی کرد.

وی افزود: پس از آن در دولت مدعی اصول‌گرایی نیز همان لایحه با برخی اصلاحات ارسال و پیگیری شد. لایحه در این دولت هم بایگانی شد. این دردآور و ناگوار است، موضوعی که قانون اساسی برآن تاکید دارد و یکی از فرایض مهم دینی ما محسوب می‌شود و لازم است به شکل قانون درآمده و با تعیین حدود و ثغور آن، وظایف بخش‌های مختلف اعم از مردم و دستگاه‌های اجرایی و دولت مشخص شود، مورد بی‌مهری قرار گیرد.

منتظری اضافه کرد: خوشبختانه مجلس اخیرا به صورت طرحی این موضوع را در دستور کار قرار داده است، ولی متاسفانه شاهدیم که هم‌زمان برخی رسانه‌های خارجی و اذناب داخلی آنان علیه امر به معروف و نهی از منکر جریان‌سازی خود را آغاز کرده‌اند و با رویکرد خاصی حادثه جنایتکارانه و مشمئزکننده اسیدپاشی در اصفهان را نیز به نحوی به این مساله مرتبط نمودند با این هدف که ضمن کارشکنی، چهره آمرین به معروف و ناهیان از منکر را در جامعه خشن و هولناک معروفی کنند.

وی گفت: این در حالیست که امر به معروف و نهی از منکر در شریعت مقدس اسلام با توجه به همه ابعادش دیده شده و مراتب مختلفی برای آن وجود دارد. اسلام به هیچ وجه اجازه نمی‌دهد کسی بخواهد خودسرانه وارد عرصه برخورد فیزیکی با مردم شود.

رییس دیوان عدالت اداری با اشاره به اینکه احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر برکات عدیده‌ای برای جامعه دارد، تاکید کرد: در صورتی که این فریضه احیا شود و جامعه به سمت آن حرکت کند، آثار و برکات آن جامعه‌ را رو به اصلاح خواهد برد و از این رو، منطقی نیست که در جهت ضربه زدن و تضعیف این مهم گام برداریم.

منتظری با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین رسالت‌های حضرت امام حسین(ع) در عاشورا نیز همین بود و ایشان فرموده‌اند که هدفشان احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر است، گفت: درسی که امام حسین(ع) به پیروان خود می‌دهد، درس مبارزه با ظلم، گناه، ظالم و احیای امر به معروف و نهی از منکر است، همان چیزی که یکی از نیازهای امروز جامعه ما و دنیای اسلام است.

وی در پایان تاکید کرد که ما به سهم خود از احیای این فریضه حمایت و از اقدام ارزشمند مجلس شورای اسلامی دفاع می‌کنیم تا ان شاء الله این امر ارزشمند با قانونی جامع از هر جهت در جهت منافع مردم احیا شود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.