اصفهان شرق

راه‌های پیشگیری از افسردگی پاییزی

کدخبر: 37736
1393/07/29 در ساعت 12:00

به گزارش اصفهان شرق؛ پاییز از دیدگاه حکمای طب سنتی دارای طبع سرد و خشک است و به همین دلیل بروز بیماری‌ها در این فصل افزایش پیدا می‌کند.

پرهیزات فصل پاییز:

– اجتناب از پُرخوری

– اجتناب از نوشیدن آب سرد و مایعات سرد

– اجتناب از غذاهای شور، ترش و تند

– بهتر است که بلافاصله پس از غذا و با شکم پُر نخوابید

– از مصرف زیاد میوه خودداری کنید

– اجتناب از خوردن گوشت نمک سود، سوسیس، کالباس

– از گرمای وسط روز و هوای سرد بامداد اجتناب شود

– از خوابیدن در مکان سرد یا خواب نیمروز پرهیز شود

– در فصل پاییز ورزش در حد اعتدال انجام شود و باید از حرکات بدنی و ورزش زیاد اجتناب شود

– از اضطراب، غَم، خشم و افسردگی اجتناب شود

– جماع باید در حد اعتدال انجام شود

از آنجا که فصل پاییز زمینه ساز بروز بیماری افسردگی و اضطراب است در افراد مستعد رعایت توصیه‌های طب سنتی می‌تواند از بروز بیماری پیشگیری کنند.

 توصیه‌های غذایی برای پیشگیری از افسردگی:

-خوردن تخم مرغ عسلی

-خوردن گوشت گوسفند و بره، جوجه مرغ

-نوشیدن شیر تازه، ماء الشعیر

-مربای سیب و به، مربای بالنگ، مربای گل سرخ

-مصرف بادام درختی خام (و روغن بادام شیرین در غذاها)، پسته، انجیر، انگور و مویز، انار شیرین، سیب شیرین

-کدو، اسفناج، کاهو، ریواس، ماش، نخود، نعنا، ریحان

-مصرف زعفران و دارچین و هل در غذاها

پرهیزات در افراد مستعد به بیماری افسردگی و اضطراب:

-پرهیز از کم خوابی

-پرهیز از گرسنگی و تشنگی

-پرهیز از پرخوری و درهم خوری

-پرهیز از غذاهای سرخ کردنی

-پرهیز از گوشت گاو و گوساله، شترمرغ، ماهی بزرگ نمک سود، سیرابی، پاچه، پنیر کهنه، سوسیس و کالباس

-پرهیز از کلم، گل کلم، بادمجان، سیب زمینی، گوجه فرنگی، قارچ، عدس، نخود سبز، لوبیا سبز، باقلی

-پرهیز از غذاهای تند و شور و شوق

-پرهیز از تره، سیر، پیاز، خردل

-پرهیز از تمام میوه‌های ترش مانند لیمو، آب لیمو، آلو، انار ترش، پرتقال، گریپ فروت، توت فرنگی، تمشک

-پرهیز از رب، آبلیمو، آبغوره، لیمو عمانی

-چای پُر رنگ، قهوه، سس گوجه

انتهای پیام

منبع:تسنیم