اصفهان شرق

اهمیت تغذیه دانش‌آموزان در دوران شیوع بیماری کووید19

کدخبر: 203008
۱۳۹۹/۰۶/۲۰ در ساعت ۰۷:۲۸

به گزارش اصفهان شرق؛ رضا رزاقی با اشاره به نقش تغذیه صحیح در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری کرونا اظهار کرد: دانش‌آموزان برای این‌که بتوانند در طول روز فعال باشند و یادگیری لازم را داشته باشند، ضروری است تا ۳ وعده غذایی اصلی صبحانه، ناهار و شام را به همراه دو میان وعده غذایی مانند شیر، میوه، مغزها و … استفاده کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه، دانش‌آموزان بهتر است به‌ جای استفاده از میان وعده‌های شور یا شیرین، از جایگزین‌های سالم‌ آن‌ها مانند خشکبار، پنیر و گردو، ماست، تکه‌های میوه و میوه‌های خشک استفاده کنند، گفت: داشتن برنامه غذایی متنوع و مغذی که شامل غلات کامل، میوه‌ها، سبزی‌ها، حبوبات، مغزها و لبنیات کم‌چرب باشد می‌تواند مراحل رشد و تکامل فرزندان را تأمین کند، همچنین بهتر است دانش‌آموزان خواب کافی به مدت ۸-۶ ساعت داشته باشند.

رزاقی، صبحانه را مهم‌ترین وعده غذایی دانش آموزان دانست و گفت: مصرف مواد غذایی شیرین در وعده صبحانه قدرت یادگیری دانش‌آموزان را کاهش می‌دهد و بهتر است در صبحانه از نان سنگک همراه با ترکیبات پروتئینی مانند تخم‌مرغ آب‌پز، پنیر همراه با گردو و… استفاده شود.

وی، با اشاره به رعایت نکات بهداشتی در زمان تهیه و پخت مواد غذایی، یادآور شد: باوجود این‌که تاکنون هیچ مدرکی با ارتباط غذا یا بسته‌های غذایی با انتقال ویروس کرونا یافت نشده، اما این احتمال وجود دارد که افراد در تماس با سطوح یا اشیاء آلوده به ویروس و سپس لمس صورتشان، به ویروس مبتلا شوند و البته این خطر زمانی بیشتر می‌شود که افراد در تماس نزدیک با افراد دیگر در هنگام خرید اقلام موردنیاز و یا دریافت مواد غذایی ارسالی توسط پیک قرار می‌گیرند.

 وی تأکید کرد: در این دوران از دادن نوشیدنی‌های شیرین به‌خصوص نوشابه‌های گازدار، غذای فوری، تنقلات، انواع کیک، کلوچه، شکلات‌های مختلف و… به فرزندان خودداری شود.

انتهای پیام/فارس