اصفهان شرق

طرز تهیه لواشک گوجه سبز؛ ترش و جذاب

کدخبر: 198693
1399/03/16 در ساعت 09:15

به گزارش اصفهان شرق؛ به نقل از ایرنا لواشک‌خورها می‌دانند که برای درست کردن لواشک هرچه میوه ترش‌تر باشد قطعا لواشک جذاب‌تر و خوشمزه‌تری درست می‌شود. گوجه‌سبز هم یکی از میوه‌های تابستانی است که لواشک فوق‌العاده‌ای دارد. پس دست به کار شوید و در کم‌ترین زمان ممکن آن را درست کنید.

 

مواد لازم:

 

  • گوجه سبز یا آلوچه: ۲ کیلوگرم
  • آب: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه و دستور پخت:

 

۱. برای تهیه لواشک گوجه سبز ابتدا باید گوجه‌ سبزها را شسته و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید.

 

۲. مقداری آب روی میوه‌ها بریزید. آب باید به قدری باشد که کامل روی گوجه سبزها را بپوشاند.

 

۳. به مقدار کم نمک و در صورت تمایل کمی شکر به گوجه‌ها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. در ظرف را کامل نبندید زیرا سر می‌رود.

 

۴. آن‌ها را با یک کف‌گیر هم بزنید تا هم ته نگیرد و هم بهتر له شود.

۵. وقتی گوجه‌ سبزها پخته شدند و مایع به غلظت رسید، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند سپس از صافی عبور دهید.

 

۶. در این مرحله، هسته گوجه‌سبزها جدا می‌شود و فقط عصاره میوه از صافی می‌گذرد.

 

۷. این کار را تا زمانی‌که تفاله خیلی کمی باقی بماند، ادامه دهید.

 

۸. مایع به‌دست‌آمده پس از هم‌زدن، باید به اندازه ماست زده‌شده غلیظ باشد.

 

۹. داخل یک سینی و یا سفره را با روغن مایع به خوبی چرب کنید، البته نباید این روغن زیاد باشد، فقط به اندازه‌ای که خاصیت جداسازی داشته باشد.

 

۱۰. مایع لواشک را بهم بزنید تا یکدست شود و بعد داخل سینی بریزید طوری‌که ضخامت آن کمتر از هشت میلیمتر شود. (اگر لواشک بیش‌ازحد ضخیم شده و یا یکدست نشده باشد، کپک می‌زند.)

 

۱۱. سینی‌ها را در جایی‌که در معرض آفتاب باشد و به دور از رطوبت قرار دهید تا لواشک گوجه سبز خشک شود.

 

۱۲. بعد از حدود ۲ تا ۳ روز لواشک گوجه سبز شما آماده مصرف است. می‌توانید لواشک‌ها را لایه‌به‌لایه داخل نایلون قرار داده و در یخچال نگه‌داری کنید.