سرویس: غیر تولیدی 11:11 - دوشنبه 30 دی 1398

مشکلات بینایی را با زعفران برطرف کنید

زعفران به دلیل وجود ترکیبات کروسین و کروستین سبب بهبود کیفیت بینایی می‌شود.

به گزارش اصفهان شرق؛ لکه زرد شایع‌ترین بیماری مزمن چشم و از عوامل اصلی کوری در افراد بالای ۶۰ سال است. در این بیماری ماکولا یا لکه زرد که قسمت حساس به نور شبکیه و مسئول دید مستقیم و واضح است، تخریب می‌شود.

موج دار دیدن خط مستقیم، دید تار یا دیدن لکه‌های تیره در مرکز دید ممکن است نشانه‌های اولیه این بیماری باشد.

طبق تحقیقات انجام شده زعفران به دلیل وجود ترکیبات کروسین و کروستین، در کوتاه مدت (۲۰ میلی گرم) پرش پلک در بیماران را بهبودمی‌دهد و مصرف طولانی مدت (۱۴ ماه، ۲۰ میلی گرم در روز) آن سبب بهبود کیفیت بینایی می‌شود.

کروسین موجود در زعفران مانع مرگ ناشی از نور در فتورسپتورها، افزایش و جریان خون در شبکیه و بهبود عملکرد آن می‌شود.

کروستین نیز انتشار اکسیژن به مایعات (مثل پلاسما) را افزایش می‌دهد بنابراین زعفران و اجزای سازنده آن به خصوص کروسین و کروستین می‌تواند به عنوان محافظ عملکرد چشم باشد. این آثار را می‌توان به عملکرد آنتی اکسیدانی مهار آپوپتوز و عملکرد التهابی آن نسبت داد.

شهرخبر

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.