اصفهان شرق

فوت و فن‌های درست‌کردن سیب‌ زمینی سرخ‌ کرده

کدخبر: 188459
1398/09/09 در ساعت 11:31

به گزارش اصفهان شرق، سیب‌ زمینی سرخ‌ کرده همیشه اولین انتخاب برای غذا‌های فست‌ فودی بوده و هست حتی در غذا‌های سنتی و خانگی هم سیب‌زمینی سرخ‌کرده‌ها اول از همه تمام می‌شود و معمولا به سرو غذا نمی‌رسد؛ اما اکثرا از این گله می‌کنند که سیب‌زمینی سرخ‌کرده در خانه مثل رستوران‌ها نمی‌شود.

مواد لازم:

سیب زمینی

روغن مخصوص سرخ کردن

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. قبل از هر چیز شما باید سیب‌زمینی‌های خود را پوست کنده و سپس آن‌ها را به صورتی نواری با ضخامت کمی بیشتر و بلند برش بزنید. دقت کنید که اگر می‌خواهید سیب‌زمینی‌های ترد و شکننده داشته باشید باید کمی قطر هر قطعه را بیشتر از معمول در نظر بگیرید.

۲. حالا سیب‌زمینی‌ها را برای اینکه سیاه نشوند داخل آب ریخته و سپس برای ۱۵ دقیقه تا نیم ساعت داخل یخچال بگذارید. سپس آن‌ها را خارج کرده و داخل یک دستمال برای مدت چند دقیقه خوب خشک کنید تا هنگام سرخ کردن مشکلی پیش نیاید.

۳. پس از انجام مراحل بالا سیب‌زمینی‌ها را تنها برای مدتی محدود و حدود ۵ تا ۸ دقیقه به صورتی سرخ کنید که تنها خودشان را گرفته و کمی رنگشان برگردد. اصلا در این مرحله نباید سیب زمینی‌ها را سرخ کرد. فقط تا حدی که رنگشان تغییر کند و سپس آن‌ها را از روغن خارج کرده و در ظرفی دیگر قرار دهید.

۴. پس از اینکه سیب‌زمینی‌ها را کمی سرخ کردید حال با یک وسیله بر روی هر کدام از آن‌ها برش یا شکاف کوچکی بزنید و آن‌ها را داخل یخچال بگذارید. حواستان باشد که آن‌ها را داغ داخل یخچال نگذارید چرا که به یخچال صدمه خواهید زد. مدت زمانی که آن‌ها را داخل یخچال می‌گذارید نباید کم یا خیلی طولانی باشد. شما می‌توانید آن‌ها را ۵۰ تا ۷۰ دقیقه داخل یخچال به همین صورت رها کنید.

۵. پس از طی شدن مراحل بالا و زمانی که سیب‌زمینی‌ها را داخل یخچال می‌گذارید، روغن را داخل ظرف مورد نظر مجددا خوب داغ کنید و با حرارت کمی بیشتر سیب‌زمینی‌ها را خوب سرخ کنید تا خوب برشته و ترد شوند و دقیقا شبیه به همان سیب‌زمینی‌های سرخ شده فست‌فود‌ها شوند.