سرویس: غیر تولیدی 11:14 - چهارشنبه 15 آبان 1398

ادامه سیر نزولی قیمت گوشت در اصفهان

رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان از کاهش قیمت گوشت قرمز در اصفهان خبر داد و گفت: به دلیل فراوانی دام و کاهش صادرات با کاهش قیمت رو به رو هستیم و امیدواریم این کاهش ادامه‌دار باشد.

به گزارش اصفهان شرق، اصغر پورباطنی، با اشاره به قیمت گوشت در استان، اظهار داشت: قیمت انواع گوشت در هفته های اخیر کاهش یافته است.

وی افزود: فراوانی دام و کاهش صادرات گوشت قرمز به کشورهای دیگر از جمله علت‌هایی است که باعث کاهش قیمت گوشت شده است.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز در بازار اصفهان با بیان اینکه قدرت خرید مردم نسبت به اسفند سال گذشته و همچنین فروردین و اردیبهشت سال جاری افزایش داشته است، گفت: با این حال هنوز قیمت گوشت بالاست و تعدادی از خانواده‌ها توان خرید ندارند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر قیمت گوشت بره درجه یک با 150 گرم دنبه 93 هزار تومان، بره درجه دو 87 هزار تومان و گوشت قوچ، بز و میش نیز 87 هزار تومان است.

پورباطنی ادامه داد: قیمت گوشت گوساله مخلوط 75 هزار تومان و گوشت شتر با کوهان 95 هزار تومان در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به کاهش صادرات گوشت قرمز، اظهار داشت: اکنون در کشورهای عربی و عراق گوشت با 66 هزار تومان به دست مصرف کننده می‌رسد و برای صادر کننده ایرانی که دام را کیلویی 93 هزار تومان از دامدار می‌خرد، مقرون به صرفه نیست.

انتهای پیام/ تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.