اصفهان شرق

ریختن«شربت معده» در روغن های سرخ کردنی/زولبیا و بامیه را از مراکز مجاز خریداری کنید

کدخبر: 135807
1396/03/24 در ساعت 14:14

به گزارش اصفهان شرق، محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با اشاره به استفاده از شربت معده در روغن‌های سرخ‌کردنی اظهار کرد: روغن‌های سرخ کردنی برای تهیه شیرینی و به خصوص زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان کاربرد دارد و بر طبق اصول بهداشتی باید هرچند وقت یکبار این روغن‌ها را تعویض کرد.
وی عنوان کرد: در برخی از کارگاه‌های ساخت شیرینی متاسفانه از روغن‌های سرخ‌کردنی به دفعات فراوان استفاده می‌کنند و همین امر سبب سیاه شدن روغن می‌شود و بسیاری از افراد برای از بین بردن سیاهی‌های روغن شربت معده را با آن ترکیب می‌کنند.

عزیزی تاکید کرد: با ترکیب شربت معده با روغن‌های سرخ‌کردنی رسوب سیاهی‌های در آن ایجاد می شود و همین مسئله باعث بروز بیماری های خطرناک برای مصرف کنندگان خواهد شد.

وی اظهار کرد: استفاده فراوان از روغن سرخ‌کردنی خطر بروز سرطان را در افراد چند برابر می‌کند و اگر برای سرخ‌کردن روغن‌های سرخ‌کردنی از شربت معده استفاده شود خطر استفاده از آن برای افراد بیشتر می شود.

عزیزی گفت: باید بر روی کارگاه‌های تولیدی شیرینی‌جات کنترل ونظارت صورت بگیرد تا از مصرف روغن‌های فاسد برای تهیه شیرینی و به خصوص زولبیا و بامیه در این ماه جلوگیری شود.

وی یادآور شد: هنگامی که از یک روغن به دفعات فراوان استفاده شود، رنگ آن کدر و همین مسئله خطر بروز سرطان‌های مختلف را افزایش می دهد.

انتهای پیام/خبرنگاران جوان