مدیر دفتر محیط زیست و سلامت و غذای جهاد کشاورزی اصفهان:
جهاد کشاورزی به سمت کشت ارگانیک رفته است
مدیر دفتر محیط زیست و سلامت و غذای سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: یکی از اولویتهای اصلی جهاد کشاورزی، کشت ارگانیک است که اجرای آئین نامه کشت ارگانیک را در برنامه قرار دادیم.
به گزارش اصفهان شرق، حسین رحمانی اظهار داشت: دفتر محیط زیست و سلامت و غذای سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان سال ۸۷ در سازمان فعال شد که از سوی این دفتر مسائل کشاورزی و زیست محیطی را دنبال میکند.
وی بیان داشت: اجرای آئین نامه کشت ارگانیک و دستورالعمل GAP محصولات کشاورزی از اولویتهای این دفتر در سال ۹۶ هستند.
مدیر دفتر محیط زیست و سلامت و غذای سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه آلودگی خاک معضلی است که میتواند سلامت زمین را به مخاطره بیندازد، ادامه داد: مکانیابی دقیق دفن زبالهها، کنترل مواد شیمیایی، به حداقل رساندن مصرف کود و سم، استفاده از تجهیزات جهت جلوگیری از فرسایش، کاشت درختان، صرفه جویی در منابع، کاهش مصرف کاغذ و مواردی از این قبیل میتوانند کمک زیادی به بهبود اوضاع داشته باشند.
وی اضافه کرد: این دفتر با پایش وضعیت پساب در شهرستانهایی همچون بویین میاندشت و داران در حال بررسی و کنترل دقیق شرایط است و این اقدام در لوای همکاری خوب با محیط زیست است.
انتهای پیام/مهر