اصفهان شرق

وقتی خوشبو کننده‌ها دشمن “قلب” شما می‌شوند

کدخبر: 12634
1392/11/24 در ساعت 14:00

به گزارش اصفهان شرق، دکتر شهرزاد محمدیان، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: در ساختار گلبول‌های قرمز، آهن وجود دارد و مصرف آهن برای تقویت خون لازم است. موادغذایی که منبع خوب آهن است، شامل: عدس و لوبیا، آلو، سبزیجات و گوشت گاو است.

وی افزود: سبزیجات دارای کلروفیل نیز برای خون لازم است. همچنین فلفل قرمز نیز با تحریک فعالیت قلبی عروقی و کاهش فشارخون، به تصفیه خون سرعت می‌بخشد.
دکتر محمدیان تصریح کرد: آب آلوئه‌ورا، تقویت کننده طبیعی خون به حساب می‌آید. آلوئه‌ورا رگ‌های خونی را تمیز می‌کند و خاصیت ضدالتهابی دارد. این گیاه غنی از اسید آمینه‌های مفید، آنزیم، کلروفیل، ویتامین و مواد معدنی است که همه آن‌ها به غنی شدن خون کمک می‌کنند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی خاطر نشان کرد: میوه و سبزیجات، مانند لوبیا سبز، سرشار از مواد معدنی و خون‌ساز است. همچنین مکمل‌های ویتامینB مانند B۶، B۱۲ برای جلوگیری از انسداد رگ‌ها و بیماری قلبی موثر است.
وی افزود: خوشبو کننده‌ها سرشار از مواد خطرناک و سرطان‌زا است که درصورت استفاده از طریق تنفس و پوست وارد خون می‌شود و به مواد ژنتیکی آسیب می‌رساند.
منبع: باشگاه خبرنگاران